Unelmien työ­yhteisö hakemuksen päässä

Haluatko rakentaa uraasi Salesforce-ekosysteemin parissa? Jos haluat osaksi kasvuyrityksen menestystarinaa, saatat sopia hyvin mukaan Biitin porukkaan!

Avoimet työpaikat
salesforce konsultointi biit
biit salesforce ratkaisut

Unelmien työ­yhteisö hakemuksen päässä

Haluatko rakentaa uraasi Salesforce-ekosysteemin parissa? Jos haluat osaksi kasvuyrityksen menestystarinaa, saatat sopia hyvin mukaan Biitin porukkaan!

Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi kasvuyrityksen menestystarinaa? – Biitin Salesforce-työpaikat

Uskomme, että yritys on juuri niin hyvä kuin ihmiset sen taustalla. Siksi haluamme jatkuvasti kasvattaa tiivistä perhettämme uusilla lahjakkuuksilla ja huippuosaajilla. Voisitko sinä olla yksi meistä?

  • Vapaus ja vastuu. Tämä kaksikko kulkee meillä aina käsi kädessä. Annamme sinulle vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien sekä vapautta työskennellä sinulle parhaiten sopivalla tavalla.
  • Rima korkealla. Meitä yhdistää kunnianhimo tehdä asioita joka kerta hieman paremmin. Odotuksemme työntekijöitämme kohtaan ovat korkealla, aivan kuten asiakkaidemme odotukset meitä kohtaan.
  • Merkityksellisyys. Kaikki projektimme tähtäävät siihen, että asiakkaamme menestyisivät entistä paremmin. Meillä pääset tekemään työtä, jonka vaikutuksista voit olla ylpeä.
  • Edistyksellisyys. Haluamme olla edistyksellisiä kaikessa tekemisessämme. Se näkyy esimerkiksi työskentelytavoissamme, käyttämissämme työkaluissa ja kulttuurissamme.
  • Uudet haasteet ja kehittyminen. Elätkö uusista haasteista? Meillä pääset rohkeasti kokeilemaan siipiesi kestävyyttä erilaisissa rooleissa sekä vaihtelevissa projekteissa.

Löydät avoimet työpaikat alla olevasta listasta, mutta voit aina lähettää meille myös vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen join@biit.fi. Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi sekä siitä, miten voisit auttaa meitä ja meidän asiakkaitamme menestymään.

Mistä olemme tulleet ja missä olemme juuri nyt?

Biit perustettiin jo vuonna 2007, kun nykyinen toimitusjohtajamme Ikla Puustinen halusi perustaa Suomeen ensimmäisen puhtaasti Salesforce-teknologioihin erikoistuneen konsultointiyrityksen. Sittemmin olemme kasvaneet yli 50 hengen yhteisöksi, joka auttaa asiakkaitaan kehittymään ja saavuttamaan tavoitteensa teknologian ja datalla johtamisen keinoin.

Spring Break. Matkustamme joka kevät koko porukan voimin ulkomaille. Biitin sisällä jo käsitteeksi muodostunut Spring Break on irtiotto arjesta ja reissu, joka ei taatusti unohdu. 

Fuusball. “Hei otetaanko yks peli?” on lause, jonka kuulet toimistolla takuuvarmasti päivittäin. Uusien työntekijöiden perehdyttämiseen kuuluu Fuusball-matsi Biitin kovimpia pöytäfutaajia vastaan. Joillekin se on rankahko kokemus, sillä lumierän häviäjät joutuvat perinteiseen tapaan konttaamaan pöydän alta.

Kick-off. Biitin kick-offit noudattelevat “tänään on bileet, kaikki sileeks” -filosofiaa, eli koko firman kekkereissä ei kitsastella. Kick-offeissa on aina tarjoilu kohdallaan ja ohjelma täynnä timanttista sisältöä.

Meidän jengi. Haluamme aina nostaa tilaisuuden tullen meikäläisiä jalustalle. Palkitsemme omintakeiseen tapaan vuosittain parhaiten onnistuneet työkaverit, valitsemme ympäri vuoden kuukauden biittiläisiä, käytämme meikäläisiä kasvokuvina jopa tylsissä kuvituskuvissa ja pidämme kaikin tavoin huolta siitä, että viihdyt meillä mahdollisimman hyvin.  

Toimipisteet

Espoo

Biitin päätoimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä, moderneissa toimitiloissa aivan metroaseman kupeessa.

Vuoden 2020 alussa käyttöön otetussa tilavassa toimistossa on runsaasti avoimia työpisteitä, rauhalliseen työskentelyyn sopivia äänieristettyjä työtiloja ja rentoon kanssakäymiseen soveltuva iso taukotila, jota käytetään myös pienimuotoisten tapahtumien, kuten aamiaistilaisuuksien ja illanviettäjäisten järjestämiseen.

Oulu

Biitillä on toimisto myös Oulussa Toppilan vanhan rautatieaseman kupeessa. Jos Espoon toimistoa voisi kuvailla sanalla moderni, niin Oulun toimisto on kirjaimellisesti aivan eri puusta veistetty.

Biitin Oulun toimisto sijaitsee sata vuotta vanhassa hirsirakennuksessa, jossa voi talvisaikaan lämmitellä villasukat jalassa tunnelmallisen pönttöuunin lämmössä. Kesäisin työpäivän voi päättää vaikka kalaonnen kokeiluun sillan toisella puolella olevassa suositussa Hartaanselän lohipaikassa.

Avoimet työpaikat

Eikö alta löytynyt sopivaa avointa paikkaa? Voit lähettää meille myös vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen join@biit.fi. Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi sekä siitä, miten voisit auttaa meitä ja meidän asiakkaitamme menestymään.

    Kuukauden biittiläiset