Salesforce-konsultointi ja -palvelut

Salesforce-konsultointia ja -palveluita, joilla saat kaikki hyödyt irti Salesforce-järjestelmästä. Ketterästi – lähtien käyttöönotoista aina ylläpitoon ja Salesforce Platform -kehitykseen.

salesforce konsultointi biit
biit salesforce ratkaisut

Salesforce-konsultointi ja -palvelut

Salesforce-konsultointia ja -palveluita, joilla saat kaikki hyödyt irti Salesforce-järjestelmästä. Ketterästi – lähtien käyttöönotoista aina ylläpitoon ja Salesforce Platform -kehitykseen.

Tarjoamme Salesforce-konsultointia ja -palveluita viemään liiketoimintasi uudelle tasolle. Me emme ainoastaan pystytä CRM-järjestelmiä asiakastiedon pyörittämiseen, vaan autamme asiakkaitamme digitalisoimaan ja kehittämään koko liiketoimintaansa Salesforce-teknologioiden avulla. Salesforce-konsultointi auttaa tietämään, miksi ja miten Salesforce auttaa saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet ja tukemaan asiantuntijoiden työtä.

Olemme toteuttaneet reilun kymmenen vuoden aikana yli 500 projektia yli 200 asiakkaalle. Asiakkaamme ovat eri kokoisia ja toimivat erilaisilla toimialoilla, mikä osoittaa sen, että Salesforce CRM-järkestelmä mukautuu hyvin erilaisten yritysten tarpeisiin.

Tyypillisesti yhteistyömme asiakkaiden kanssa lähtee liikkeelle liiketoiminnan, etenkin myynnin tarpeista, sillä Salesforce on markkinoiden tunnetuin ja suosituin CRM-järjestelmä. CRM-järjestelmän pystyttäminen ei kuitenkaan ole matkan päätepiste, vaan lähtölaukaus Salesforcen monipuoliselle hyödyntämiselle.

Voimme auttaa myös sinua kehittämään myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua tai kenttätyötä. Olemme myös apunasi, kun haluat rakentaa 360 asteen näkymän asiakkuuksiin, optimoida liiketoimintasi ydinprosessit, tarjota asiakkaillesi ensiluokkaisia asiakaskokemuksia tai hyödyntää yrityksesi toiminnasta syntyvää dataa päätöksenteon tukena.

Biit on Suomen kokenein Salesforce-kumppani. Aloitimme tarjoamaan Salesforce-konsultointia ja -palveluita ensimmäisenä virallisena Salesforcen kumppanina Suomessa jo vuonna 2007.

Salesforcen kumppani-logo

Kuinka Salesforce-konsultointi tai muut palvelut voisivat auttaa sinua? Valitse aihealue alta ja lue lisää

Kaikki irti Salesforcesta – Opas Salesforcen hyödyntämis­mahdollisuuksiin

Salesforce on nykyään paljon muutakin kuin myynnin tarpeisiin suunnattu CRM-järjestelmä. Mitä kaikkea muuta? Niputimme kaiken yksiin kansiin.

Lataa ilmainen opas!