–Need something more?

We got you covered.

Ota kaikki irti Salesforcesta. Laajenna alustan käyttöä, automatisoi prosesseja tai rakenna sen päälle kokonaan uusia sovelluksia.

Salesforce-kehitys ja alustapalvelut

Salesforce on paljon muutakin kuin CRM: se on alusta, joka sisältää erilaisia tuotteita asiakkuuden eri vaiheiden hallintaan ja tähän liittyviin prosesseihin. Aina valmiit ratkaisut eivät kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan jotain enemmän.

Salesforce Platform -alusta tarjoaa tarvittavat työkalut laajentaa Salesforcen nykyisiä tuotteita tai kehittää alustan päälle kokonaan uusia sovelluksia low-code-kehityksellä. Heroku puolestaan tarjoaa työkalut kuluttaja- ja verkkopalveluiden toteuttamiseen Salesforceen valmiiksi integroidun ohjelmistokehitysalustan päälle.

Tunnemme Salesforcen alustana syvällisesti ja autamme asiakkaitamme ottamaan kaiken irti Salesforcen tuotteisiin tehdyistä investoinneista. Jos organisaatiossasi on erityisiä tarpeita esimerkiksi prosessien automatisoinnin suhteen, kannattaa olla meihin yhteydessä.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Lue lisää: Räätälöidyt ratkaisut | Arkkitehtuuripalvelut | Tietoturvaratkaisut

Lisää kilpailukykyä laajentamalla Salesforcen käyttöä

Kuinka Salesforce-alusta mahdollistaa mm. prosessien automatisoinnin, Salesforcen käytön laajentamisen ja kokonaan uudet sovellukset? Kaikki tämä nopeasti, valmiina mobiiliin ja ketterästi.

Lataa ilmainen opas!
Salesforce-ratkaisut ja -konsultointi

Räätälöidyt ratkaisut

Aina valmiit tuotteet eivät riitä. Salesforce Platform mahdollistaa Salesforcen käytön laajentamisen, prosessien automatisoinnin ja uusien sovellusten kehittämisen, kun Salesforcen vakiotoiminnot eivät tarjoa tarpeeksi ominaisuuksia. Näin olemassa olevaa ratkaisua voidaan laajentaa ketterästi ja kustannustehokkaasti ilman uusia integraatioita, hyödyntäen samalla low-code-kehitystä. Kaikki olemassa oleva data on jo valmiina käytettävissä ja tuotettu data hyödynnettävissä muissa Salesforcen tuotteissa ja raportoinnissa.

Alustan päälle on mahdollista rakentaa erilaisia sovelluksia. Olemme toteuttaneet esimerkiksi laskutuksen hallintaa, kumppani- ja asiakasyhteisöratkaisuja (partner & customer community), tiketöintijärjestelmiä, lisenssienhallintaratkaisuja ja CPQ-ratkaisuja (Configure Price Quote).

Salesforce-ratkaisut ja -konsultointi

Arkkitehtuuripalvelut

Varmista, että Salesforce-ratkaisu toimii ja säilyttää Salesforcen hyvät ominaisuudet, kuten helppo konfiguroitavuus ja mahdollisuus low-code-kehitykseen. Varsinkin jos ratkaisua on laajennettu, siihen on tehty automaatioita tai rakennettu rajapintoja, autamme varmistamaan, että ratkaisu skaalautuu ja toimii kunnolla tulevaisuudessakin.

Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa Lightning-päivityksiä, auditointia, varmuuskopioratkaisuja ja monimutkaistenkin integraatioiden toteutuksia.

Salesforce-ratkaisut ja -konsultointi

Tietoturvaratkaisut

Salesforcen kaltaisten pilvisovellusten kohdalla sovelluksen tuottaja vastaa infrastruktuuriin liittyvistä tietoturvaratkaisuista ja niiden toiminnasta sekä tarjoaa välineet käyttäjähallintaan sekä sovelluksiin liittyviin ratkaisuihin. Asiakkailla säilyy kontrolli ja samalla vastuu määritellä, ketkä käyttäjät pääsevät käsiksi Salesforcessa oleviin tietoihin, millä käyttöoikeuksilla ja mitä tietoa ja sisältöä sovelluksessa on.

Autamme varmistamaan Salesforce-ratkaisun tietoturvan niiltä osin, kuin Salesforcen ei itse siitä vastaa. Palveluihin sisältyvät muun muassa tietoturva-auditointi ja tietoturvaan liittyvien ratkaisujen käyttöönotot, kuten Salesforce Shield ja F-Secure Cloud Protection.

Salesforcen ratkaisut käyttöön ketterästi

Olemme auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään Salesforcen teknologioita jo yli vuosikymmenen ajan ja olemme Salesforcen Gold Consulting Partner. Käytämme mielellämme ketteriä toimitusmenetelmiä, jonka ansiosta uutta ratkaisua pääsee hyödyntämään nopeasti. Emme jää syytämään ulos kalvoja, vaan viemme asiat käytäntöön ketterästi

Onnistunut käyttöönotto on kuitenkin paljon muutakin kuin järjestelmän konfiguraatiota. Autamme asiakkaitamme tuomalla mukaan parhaita käytäntöjä ja tukemalla organisaation muutosta. Haluamme, että saat ratkaisustasi parhaan mahdollisimman hyödyn irti – mahdollisimman nopeasti.

biit corner Lue lisää palveluistamme...
Salesforce Platform

Salesforce Platform

Salesforce Platform on Salesforcen tarjoama alusta (Platform as a Service, PaaS), joka mahdollistaa uusien sovellusten rakentamisen Salesforcen alustan päälle. Käytännössä Salesforcen omat sovellukset (kuten Sales Cloud) on rakennettu tälle alustalle.

biit corner Lue lisää Lightning Platformista
Heroku

Heroku

Heroku on nopea ja kustannustehokas tapa rakentaa uusia sovelluksia koodaamalla tilanteissa, joissa Force.comin ominaisuudet eivät riitä. Se mahdollistaa esimerkiksi mobiilisovelluksia ja suuria kävijämääriä kerääviä avoimia verkkopalveluita. Heroku toimii hyvin Salesforcen kanssa valmiiden integraatioiden ansiosta.

biit corner Lue lisää Herokusta
Mikko Leskinen

Haluatko lisätietoa?

Mikko Leskinen

Technology Director

contact phone+358 (0)40 801 8407

contact emailetunimi.sukunimi@biit.fi

biit corner Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.