Tuo asiakas aidosti keskiöön

Lähde matkalle kohti asiakaskeskeisyyttä ottamalla koko asiakkuus haltuun ja kohtaa asiakas siellä, missä hän haluaa ja miten hän haluaa.

Tuo asiakas aidosti keskiöön

Lähde matkalle kohti asiakaskeskeisyyttä ottamalla koko asiakkuus haltuun ja kohtaa asiakas siellä, missä hän haluaa ja miten hän haluaa.

Tuo asiakas aidosti toiminnan keskiöön

Asiakkaan elinkaari on perinteisesti nähty yhdestä pisteestä alkavana matkana. Todellisuus ei ole aivan näin yksinkertainen, vaan asiakkaan kontakti yritykseen voi tulla mitä tahansa reittiä. Tärkeintä on laittaa asiakas kaiken toiminnan keskelle ja hallita asiakkuutta pienempinä polkuina, riippumatta ensimmäisestä kontaktipisteestä.

Lue lisää: Markkinointi ja markkinoinnin automaatio | Myynti ja CRM | Asiakaspalvelu ja kenttähuolto | Erityisratkaisut ja sovelluskehitys

Biit asiakaskeskeisyys

Jos asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen onkin markkinoinnin sijaan myynti, voi myynti tämän pohjalta ohjata asiakkaan oikealle polulle markkinoinnin automaatiojärjestelmään. Asiakas ei kulje yhtä selkeää polkua, vaan useita pieniä polkuja, jotka voivat kattaa minkä tahansa funktion.

Kokonaisuuden johtaminen ei ole mahdollista, jos organisaatio ei toimi asiakaskeskeisesti ja työkalut eivät tue tällaisia toimintamalleja. Tästä syystä olemme valinneet työkaluiksi Salesforcen tuotteet: ne mahdollistavat koko asiakkuuden hallinnan yhdeltä alustalta.

Kerralla ei kannata haukata liian isoa palaa, vaan lähteä liikkeelle ketterästi ja laittaa eniten hyötyä tuova asia kuntoon. Kerättyjen oppien pohjalta toimintaa voidaan kehittää sopivaan tahtiin. Biit on kumppanisi matkalle kohti asiakaskeskeisyyttä. Syvän Salesforcen teknologiaosaamisen lisäksi tuomme asiakkaillemme parhaita käytäntöjä ja autamme heitä kehittymään asiakaskeskeisiksi yrityksiksi. Emme jää syytämään ulos kalvoja, vaan viemme asiat käytäntöön nopeasti ja ketterästi.

Markkinointi

Markkinointi

Kohtaa asiakkaasi yksilöinä. Johdata heidät koko ostopolun läpi tai luo myynnille liidejä. Laita markkinointi tekemään mitattavia tuloksia.

Salesforcen markkinoinnin automaatiotyökalut Pardot ja Marketing Cloud mahdollistavat nykyaikaisen markkinoinnin.

Lue lisää...

Myynti

Myynti

Myy enemmän, myy nopeammin. Tehosta myyntityötä sekä tue toimintaa datan ja tekoälyn avulla.

Salesforcen maailman johtava CRM Sales Cloud mahdollistaa myynnin kehittämisen ja tekoälyn hyödyntämisen.

Lue lisää...

Palvelu

Palvelu

Kohtaa asiakkaasi siellä, missä hän haluaa. Personoitu ja monikanavainen palvelu mahdollistaa voittavan asiakaskokemuksen.

Salesforcen ekosysteemistä löytyy työkalun niin asiakaspalveluun kuin kenttähuoltoon. Kaikki samalta alustalta.

Lue lisää...

Erityisratkaisut

Erityisratkaisut

Ota kaikki irti Salesforcesta. Laajenna alustan käyttöä, automatisoi prosesseja tai rakenna sen päälle kokonaan uusia sovelluksia.

Salesforce Platform mahdollistaa low code -sovelluskehityksen ketterästi.

Lue lisää...

Lisää kilpailukykyä laajentamalla Salesforcen käyttöä

Kuinka Salesforce-alusta mahdollistaa mm. prosessien automatisoinnin, Salesforcen käytön laajentamisen ja kokonaan uudet sovellukset? Kaikki tämä nopeasti, valmiina mobiiliin ja ketterästi.

Lataa ilmainen opas!