Liike­toiminta­tavoitteista konkreettisiin tuloksiin

biit salesforce konsultointi
biit salesforce ratkaisut

Liike­toiminta­tavoitteista konkreettisiin tuloksiin

Liiketoiminnan tavoitteet muuttuvat todellisuudeksi, kun dataa päästään hyödyntämään johtamisessa. Biitin osaaminen yhdistettynä Salesforcen ratkaisuihin mahdollistavat tämän.

Asiakasrekisteristä johtamisen työkaluihin

Liiketoiminta synnyttää jatkuvasti valtavia määriä dataa. Tästä datasta ei kuitenkaan ole hyötyä, jos sitä ei saada johtamisen ja päätöksenteon tueksi oikeassa muodossa ja oikealla hetkellä.

Double Biit CornersLue lisää: Dataohjattu markkinointi ja markkinoinnin automaatio | Myynti ja CRM | Asiakaspalvelu ja kenttähuolto | Erityisratkaisut ja sovelluskehitys

Me emme vain laita CRM-järjestelmiä pystyyn. Autamme asiakkaitamme myös tuomaan toimintamallinsa ja prosessinsa järjestelmiin, mahdollistaen aidon tiedolla johtamisen – oli kyse sitten myynnistä, markkinoinnista tai asiakaspalvelusta.

Kerralla ei kuitenkaan kannata haukata liian isoa palaa, vaan lähteä liikkeelle ketterästi ja laittaa eniten hyötyä tuova asia kuntoon. Kerättyjen oppien pohjalta toimintaa voidaan kehittää sopivaan tahtiin. Biit on kumppanisi matkalle kohti asiakaskeskeisyyttä.

Syvän Salesforcen teknologiaosaamisen lisäksi tuomme asiakkaillemme parhaita käytäntöjä ja autamme heitä kehittymään asiakaskeskeisiksi ja tiedolla toimintaa johtaviksi yrityksiksi. Emme jää syytämään ulos kalvoja, vaan viemme asiat käytäntöön nopeasti ja ketterästi.

Double Biit CornersLue lisää: Matkaopas Salesforcen maailmaan

Markkinointi

Rakenna silta liiketoiminnan tavoitteiden ja markkinoinnin toimenpiteiden välille. Laita markkinointi tekemään mitattavia tuloksia dataohjatun markkinoinnin ja markkinoinnin automaation avulla.

Salesforcen markkinoinnin automaatiotyökalut Pardot ja Marketing Cloud mahdollistavat nykyaikaisen markkinoinnin.

Lue lisää...

Myynti

Poista arvailu myynnistä. Johtamalla myyntiä datan avulla muutat myyntitavoitteet tuloksiksi ja kehität myyjiä yksilöinä kohti uusia huipputuloksia.

Salesforcen maailman johtava CRM Sales Cloud mahdollistaa myynnin kehittämisen ja tekoälyn hyödyntämisen.

Lue lisää...

Palvelu

Kohtaa asiakkaasi siellä, missä hän haluaa. Personoitu ja monikanavainen palvelu mahdollistaa voittavan asiakaskokemuksen.

Salesforcen ekosysteemistä löytyy työkalun niin asiakaspalveluun kuin kenttähuoltoon. Kaikki samalta alustalta.

Lue lisää...

Erityisratkaisut

Ota kaikki irti Salesforcesta. Laajenna alustan käyttöä, automatisoi prosesseja tai rakenna sen päälle kokonaan uusia sovelluksia.

Salesforce Platform mahdollistaa low code -sovelluskehityksen ketterästi.

Lue lisää...

Matkaopas Salesforcen maailmaan

"Sehän on vain CRM?" Väärin. Salesforce on työkalu kaikkien asiakas­kohtaamisten hallintaan ja tiedolla johtamiseen.

Ilmaisesta oppaasta voit lukea, mikä Salesforce oikeataan on ja mikä sen merkitys on tiedolla johtamisessa, jossa varmistetaan datan avulla liike­toiminnan tavoitteiden toteutuminen.

Lataa opas täältä