–Agile development?

We live in the backlog list.

Kaikki irti Salesforcen tuotteista. Autamme ottamaan käyttöön Salesforce-tuotteet ja -ratkaisut nopeasti ja ketterästi.

Salesforce-käyttöönotot

Lähtökohtanamme on, että asiakkaamme saavat kaiken irti käyttämistään Salesforcen tuotteista. Samalla tärkeimpiä ominaisuuksia tulee päästä hyödyntämään mahdollisimman nopeasti. Tuotteiden ja ratkaisujen ominaisuuksista tulee löytää eniten hyötyä tuovat, ottaa ne ketterästi käyttöön ja tukea organisaation muutosta myös koulutuksilla ja parhailla toimintatavoilla.

Autamme ottamaan käyttöön Salesforce-tuotteet ja -ratkaisut, lähtien pienistä käyttöönotoista aina laajoihin kokonaisuuksiin. Tämä sisältää muun muassa Sales Cloud (CRM), Marketing Cloud, Service Cloud, Community Cloud ja Pardot-ratkaisut. Hoidamme myös esimerkiksi integraatiot, datamigraatiot, sovelluskehityksen ja tukipalvelut.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Ratkaisun parempi ROI ja sopivuus liiketoiminnan tarpeisiin?

Ketterän kehityksen ansiosta pääset nopeammin kiinni hyötyihin ja ratkaisu tukee paremmin liiketoiminnan tarpeita. Salesforce sopii erinomaisesti ketterää kehitystä varten. Lue aiheesta lisää oppaasta.

Lataa ilmainen opas!

biit corner Toimimme ketterästi

Haluaisitko päästä uuden ratkaisun tuottamiin hyötyihin käsiksi nyt vai vuoden päästä? Priorisoidaan yhdessä tärkeimmät kokonaisuudet ja tuodaan ne mahdollisimman nopeasti osaksi loppukäyttäjien ja asiakkaiden arkea. Emme käytä aikaa kalvojen piirtämiseen, vaan tuomme parhaita käytäntöjä mukaan osana toimitusta.

biit corner Työskentelemme kanssasi

Konsulttimme tulevat työskentelemään yrityksesi tiloihin työntekijöidenne kanssa. Kun koko tiimi työskentelee läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa, ei kommunikaatio-ongelmia synny ja asiat etenevät sujuvasti.

biit corner Tuemme muutostasi

Organisaation kehittyminen on aina tärkeä osa uusien teknologioiden käyttöönottoa. Tuemme muutostasi muun muassa tuomalla mukaan parhaita käytäntöjä Salesforcen maailmasta ja varmistamalla, että organisaatiostanne löytyy tarvittava osaaminen hyödyntää uutta ratkaisua.

Samuli Saukkonen

Haluatko lisätietoa?

Samuli Saukkonen

Operations Director

contact phone+358 40 543 0442

contact emailetunimi.sukunimi@biit.fi

biit corner Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.