–Agile development?

We live in the backlog list.

Kaikki irti Salesforcen tuotteista. Autamme ottamaan käyttöön Salesforce-tuotteet ja -ratkaisut nopeasti ja ketterästi.

Salesforce-käyttöönotot

Autamme asiakkaitamme saamaan kaiken irti heidän käytössään olevista Salesforce-tuotteista. Lisäksi eniten liiketoimintahyötyjä tuottavia ominaisuuksia tulee päästä hyödyntämään mahdollisimman nopeasti, ei vasta vuosien hankkeen päätteeksi.

Etsimme yhdessä tuotteiden ja ratkaisujen ominaisuuksista eniten hyötyä tuovat, otamme ne ketterästi käyttöön ja tuemme organisaation muutosta myös koulutuksilla ja parhailla toimintatavoilla.

Autamme ottamaan käyttöön Salesforce-tuotteet ja -ratkaisut, lähtien pienistä käyttöönotoista aina laajoihin kokonaisuuksiin. Tämä sisältää muun muassa Sales Cloud (CRM), Marketing Cloud, Service Cloud, Community Cloud ja Pardot-ratkaisut. Hoidamme myös esimerkiksi integraatiot, datamigraatiot, sovelluskehityksen ja tukipalvelut.

Double Biit CornersHaluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Miksi Biit?

  • Emme vain tule ja laita asiakasrekisteriä pystyyn, vaan autamme sinua tuomaan prosessisi uuteen järjestelmään ja tekemään siitä järjestelmän tiedolla johtamisen tueksi.
  • Toimimme ketterästi. Tämä tarkoittaa, että pääset uuden ratkaisun liiketoimintahyötyihin käsiksi nopeasti ja voimme soveltaa jo opittuja asioita jatkokehityksessä.
  • Omaamme vahvan Salesforce-osaamisen. Oli kyse sitten pienistä konfiguraatiomuutoksista tai monimutkaisista uusista sovelluksista ja integraatioista, homma hoituu.

Ketterä kehitys sopii Salesforce-ratkaisuun

Ketterän kehityksen ansiosta pääset nopeammin kiinni hyötyihin ja ratkaisu tukee paremmin liiketoiminnan tarpeita. Salesforce sopii erinomaisesti ketterää kehitystä varten. Lue aiheesta lisää oppaasta.

Lataa ilmainen opas!
Lauri Kurki

Haluatko lisätietoa?

Lauri Kurki

Chief Commercial Officer

contact phone+358 (0)40 730 9033

contact emailetunimi.sukunimi@biit.fi

biit corner Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.