–Technology implementation?

People come first.

Ihmiset saavat aikaan muutoksen. Onnistuneen uuden teknologian käyttöönoton ytimessä on organisaation kyky kehittyä.

Organisaation muutoksen tuki

Nykyaikainen asiakaskeskeinen yritys tarvitsee parhaat mahdolliset työkalut, mutta muutoksen ytimessä ovat työkaluja käyttävät ihmiset. Salesforcen ratkaisujen avulla saamme aikaan nopeasti muutosta toteuttavia asioita, minkä lisäksi tuemme asiakkaidemme organisaatioiden kehittymistä.

Paras hyöty ratkaisuista saadaan irti, kun tavoitteet ovat selvät, johto on sitoutunut muutokseen ja henkilöstö saa tarpeellisen koulutuksen. Lisäksi tuomme mukanamme parhaita käytäntöjä Salesforcen ekosysteemistä.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Sukella syvemmälle Salesforcen maailmaan!

Tutustu Biit HUB:n sisältöön

Haluatko sukeltaa syvemmälle Salesforcen maailmaan? Julkaisemme Biit HUB:ssa monipuolista sisältöä liittyen Salesforcen ekosysteemiin ja siihen liittyviin ilmiöihin.
> Käy tutustumassa ja tilaa uutiskirje!

biit corner Tuomme parhaita käytäntöjä

Sinulla saattaa olla jo ideoita, miten haluaisit kehittää organisaatiosi tekemistä. Tuomme näiden ideoiden tueksi parhaita käytäntöjä ja toimintamalleja Salesforcen ekosysteemistä ja autamme ottamaan ne käyttöön sopivan kokoisina paloina.

biit corner Koulutamme henkilöstöänne

Autamme varmistamaan, että organisaatiostanne löytyy tarvittava osaaminen hyödyntää uusia työkaluja sekä ihmiset ovat omaksuneet uudet toimintatavat. Tämä voi tarkoittaa muun muassa räätälöityjä koulutuksia, pääkäyttäjien koulutuksia, admin-koulutuksia ja loppukäyttäjien koulutuksia.

biit corner Autamme kartoittamaan asiakkaasi polun

Asiakkaasi kulkevat aina läpi polun, jolta löytyy kosketuspisteitä yrityksesi kanssa. Asiakaskeskeiset yritykset johtavat asiakaskokemusta yhtenä kokonaisuutena. Asiakkaan polun määrittely auttaa myös priorisoimaan tulevia kehityskohteita.

Miikka Heinäsmäki

Haluatko lisätietoa?

Miikka Heinäsmäki

Business Transformation Architect

contact phone+358 40 574 3764

contact emailetunimi.sukunimi@biit.fi

biit corner Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.