Salesforce-konsultointi ja -palvelut

biit salesforce konsultointi
biit salesforce ratkaisut

Salesforce-konsultointi ja -palvelut

Kaikki hyödyt irti Salesforcen tuotteista. Ketterästi. Salesforce-palveluita ja -konsultointia, lähtien käyttöönotoista aina ylläpitoon ja Salesforce Platform -kehitykseen.

Salesforce-konsultointi ja -palvelut

Autamme asiakkaitamme saamaan kaiken irti Salesforcen tuotteista ja ratkaisuista. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu muun muassa Salesforcen tuotteiden käyttöönotot ja ylläpito sekä kehityspalvelut.

Osaava henkilöstö varmistaa projektien onnistumisen. Panostamme erityisen paljon henkilöstömme koulutukseen, joka näkyy myös suurena määränä Salesforce-sertifioitua henkilöstöä. Ajantasaisen tilanteen näet AppExchange-sivultamme.

Biit oli ensimmäinen suomalainen Salesforcen kumppani ja olemme Salesforce Platinum Consulting Partner.

Double Biit CornersLue lisää: Salesforcea. Ketterästi. – Ketterä kehitys Salesforce-ratkaisuissa

Salesforce-käyttöönotot

Salesforcen tuotteet ja ratkaisut käyttöön ketterästi. Oli kyse sitten Salesforcen CRM:stä tai muista tuotteista, autamme asiakkaitamme saamaan näistä kaiken irti. Ketterien menetelmien ansiosta asiakkaamme saavat hyödyt käyttöön nopeasti.

Lue lisää...

Teknologiakonsultointi ja -palvelut

Integraatiot, datamigraatiot ja muut tekniset yksityiskohdat voi jättää meidän huoleksemme. Toteutamme myös tarvittavat räätälöinnit Salesforcen tuotteisiin.

Lue lisää...

Organisaation muutoksen tuki

Pelkkä järjestelmän konfigurointi johtaa harvoin tavoitteiden toteutumiseen. Autamme asiakkaitamme ottamaan kaiken irti käyttöön otettavasta Salesforce-ratkaisusta tarjoamalla heille koulutuspalveluita ja tuomalla mukaan parhaita käytäntöjä.

Lue lisää...

Jatkuvat palvelut

Jatkuvat palvelut vapauttavat resursseja muualle. Käyttöönoton jälkeen voimme tukea organisaatiosi toimintaa muun muassa käyttäjätuen, teknisen tuen ja pienkehityksen kautta.

Lue lisää...

Quickstart

Erityisesti Salesforcea ensimmäistä kertaa käyttöön ottaville PK-yrityksille sopiva Quick start -palvelu mahdollistaa Salesforcen CRM:n käyttöönoton nopeasti ja pienellä riskillä.

Lue lisää...

Salesforce sopii erinomaisesti ketterään kehitykseen

Ketterän kehityksen ansiosta pääset nopeammin kiinni hyötyihin ja ratkaisu tukee paremmin liiketoiminnan tarpeita. Salesforce sopii erinomaisesti ketterää kehitystä varten. Lue aiheesta lisää oppaasta.

Lataa ilmainen opas!