Ajankohtaisjulkaisu Salesforcen maailmasta

Tämänkertaisessa Fiidissä perehdytään omien Salesforce-kyvykkyyksien kehittämiseen. Kansikuvatarinassa Nea Rautiainen kertoo, kuinka uusia Salesforce-osaajia koulitaan.

Lue uusin Fiid

Biit Fiid – Spring ’23 Release

Biit Fiid – Spring ’23 Release

Fiidin tämänkertaisessa numerossa perehdytään siitä, kuinka Salesforcea hyödyntävät organisaatiot voivat kehittää omia kyvykkyyksiään. Kansikuvatarinassa Biitin People & Culture -tiimiä vetävä Nea Rautiainen kertoo, miksi uusien Salesforce-osaajien rekrytoiminen on niin haastavaa ja miten uusia osaajia koulitaan.

Käymme myös läpi tuoreen Salesforce Spring ’23 -päivityksen mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet. Mukana on isompia ja pienempiä muutoksia, joista on hyvä olla perillä. Yhtenä esimerkkinä vaikkapa Pardotin nimen vaihtuminen Marketing Cloud Account Engagementiksi. Muutos on saattanut aiheuttaa hieman hämmennystä, sillä sovellusta ei enää löydy sovellusvalikosta sen vanhalla nimellä.

Voit ladata uusimman Fiid-numeron alla olevasta linkistä pdf-tiedostona tai lukea tekstit suoraan verkkosivuiltamme.

Lataa Biit Fiid Spring ’23 Release (.pdf)

Tässä numerossa

Biit Fiid – Spring ’23 Release

Asiakkaan osaamisen kehittäminen on meidän yhteinen etu

Ikla Puustinen kertoo pääkirjoituksessaan, miksi asiakkaan oman Salesforce-osaamisen kehittäminen hyödyttää myös kumppania.

biit corner Lue artikkeli
Biit Fiid – Spring ’23 Release

Uusia Salesforce-osaajia ei rekrytoida, heitä kasvatetaan - haastattelussa Nea Rautiainen

Nea Rautiainen kertoo, miksi uusien Salesforce-osaajien rekrytoiminen on niin haastavaa. Samalla hän myös kertoo käytännön esimerkkien kautta, kuinka uusia osaajia koulitaan.

biit corner Lue artikkeli
Biit Fiid – Spring ’23 Release

Spring '23 Releasen uudet ominaisuudet

Salesforce Spring '23 Releasen mielenkiintoisimmat uutuudet yhdessä paketissa.

biit corner Lue artikkeli
Biit Fiid – Spring ’23 Release

Matkatoimistovirkailijasta Salesforcen pääkäyttäjäksi - Riina Törne on kehittynyt täysveriseksi Trailblazeriksi

Riina Törne hyppäsi kymmenisen vuotta sitten matkatoimistovirkailijan kengistä järjestelmäasiantuntijaksi. Nyt on täysverinen Salesforce-pääkäyttäjä Lumme Energialla. Minkälaisen oppimismatkan hän on kulkenut?

biit corner Lue artikkeli
Biit Fiid – Spring ’23 Release

Ensiaskeleet markkinoinnin automaatioon

Biitillä konsultteina toimivat Laura Lemmetty ja Sanni Sallanko ovat huomanneet, että Account Engagementia (ent. Pardot) käytetään usein vain sähköpostien lähettämiseen. He kertovat nyt, miten päästään liikkeelle markkinoinnin automaatiossa.

biit corner Lue artikkeli

Tilaa Fiid-julkaisu sähköpostiisi!

Haluatko jatkossa tiedon Biit Fiidin uusimmista numeroista sekä muuta mielenkiintoista Salesforceen liittyvää sisältöä? Täytä alla oleva lomake ja tilaa Biit Fiid sekä Biitin kuukausittainen uutiskirje.