–Happy Employee?

Tomorrow starts here.

Avoimet työpaikat
biit salesforce konsultointi
biit salesforce ratkaisut

–Happy Employee?

Tomorrow starts here.

Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi kasvuyrityksen menestystarinaa? – Biitin Salesforce-työpaikat

Haluatko kasvattaa osaamistasi ja rakentaa uraasi mielenkiintoisen Salesforce-ekosysteemin parissa? Jos haluat oppia uutta ja päästä osaksi kasvuyrityksen menestystarinaa, saatat sopia hyvin Biitin Dream Teamin jäseneksi!

Sanna Koskela, Salesforce-konsultti

Salesforce-konsulttina työskentelevä Sanna Koskela kertoo videolla, millaista on työskennellä Biitillä.

Sakari Valtari, ratkaisu­arkkitehti

Ratkaisu­arkkitehtinä Biitillä työskentelevä Sakari Valtari kertoo videolla kokemuksistaan.

Tsailing Wong, Senior Developer

Senior Developer Tsailing Wong talks about her experiences while working at Biit for a year.

Biit syntyi vuonna 2007, kun nykyinen toimitusjohtamme Ikla halusi perustaa yrityksen, joka pystyi palvelemaan asiakkaita ketterästi ja asiakaslähtöisesti (voit lukea lisää Biitistä täältä). Viimeisten vuosien aikana olemme kasvaneet huimasti ja tänään työllistämme jo yli 40 Salesforce-ekosysteemiin erikoistunutta ammattilaista. Kasvu ei onnistu ilman osaajia.

Miksi töihin Biitille?

Kolme asiaa, jotka meillä vasta aloittaneet työntekijät nostavat esiin:

  • Rento ja mukava ilmapiiri, mutta tinkimättä ammattimaisista tuloksista: ihmiset suhtautuvat aidosti intohimoisesti työhönsä.
  • Biitillä jokainen tuo mukanaan oman aikaisemman osaamisensa ja voi vaikuttaa itse rooliinsa ja uraansa.
  • Ketterä toiminta, matala hierarkia ja vähäinen byrokratia. Jokaisella on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa Biitin kehittymiseen.

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti porukkaan sopivia uusia työntekijöitä. Jos et löytänyt avoimista työpaikoista omaa osaamistasi vastaavaa avointa työpaikkaa, lähetä LinkedIn-viesti Nea Rautiaiselle (linkedin.com/in/nea-emilia-rautiainen/) tai laita sähköpostia meille join@biit.fi. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja kuinka auttaisit meitä ja asiakkaitamme menestymään.

Meillä on töissä ihmisiä erilaisilla taustoilla. Aiempi kokemus Salesforcesta ei ole edellytys. Voit olla esimerkiksi liiketoimintaan tai teknisiin ratkaisuihin keskittyvä konsultti, arkkitehti, kehittäjä tai vasta siirtymässä opinnoista töihin. Haluat tehdä laadukkaita ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden liiketoimintaa ja haluat saada työstäsi hyvää palautetta. Sinulla tulisi olla myös halu oppia uutta itsenäisesti ja kollegoilta sekä jakaa omaa osaamistasi. Viihdyt suoraviivaisessa organisaatiossa, jossa voit rakentaa itsellesi unelmiesi työpaikan osana Biit Dream Teamia.

Avoimet työpaikat

    Kuukauden biittiläiset