Minding your business.

Ymmärrämme miten saavutat liiketoimintatavoitteesi tiedon avulla.

biit salesforce konsultointi
biit salesforce ratkaisut

Minding your business.

Ymmärrämme miten saavutat liiketoimintatavoitteesi tiedon avulla.

Yritykselläsi on luultavasti tavoitteita, kuten myydä sen palveluita tai tuotteita tietty määrä tiettynä aikana. Näihin tavoitteisiin pääsemiseksi on tehtävä jotain asioita, mutta mitä? Monilla yrityksillä on tavoitteiden ja toteutuneen tuloksen välissä musta laatikko. Me autamme avaamaan tämän laatikon.

Me Biitillä autamme asiakkaitamme johtamaan tekemistä tiedon ja datan avulla, oli kyse sitten esimerkiksi myynnistä, markkinoinnista tai asiakaspalvelusta. Työkaluina käytämme Salesforcen tuotteita.

Biit perustettiin vuonna 2007 auttamaan organisaatioiden päivittäistä toimintaa asiakaslähtöisesti ja ketterästi. Salesforce valittiin Biitin käyttämäksi teknologiaksi, koska se oli jo 10 vuotta sitten alan edelläkävijä. Salesforcen pilvipohjainen ratkaisu edesauttaa ketterää kehitystä ja liiketoimintahyötyjen nopeaa saamista.

Emme kuitenkaan keskity vain teknologiaan, sillä johtamisessa on kyse ihmisistä ja toimintatavoista. Salesforcen tuotteisiin pohjautuvien ratkaisujen toimittamisen lisäksi autamme asiakkaitamme saamaan kaiken näistä irti.

Biit on…

Biit on ketterä
 

 

Ketterä

Ketteryys on rakennettu syvälle Biitin DNA:han perustamisesta lähtien. Ketterien menetelmien ansiosta ratkaisut saa käyttöön aikaisemmin ja pienemmällä riskillä.

Biit on läsnä
 

 

Läsnä

Työskentelemme lähtökohtaisesti aina asiakkaan tiloissa asiakkaan henkilöstön kanssa yhdessä. Näin asiat etenevät ripeästi ja kommunikaatio pelaa.

Biit on osaava
 

 

Osaava

Panostamme erityisen paljon henkilöstömme koulutukseen, joka näkyy mm. suurimpana määränä Salesforce-sertifikaatteja Suomessa suhteessa henkilöstön määrään.

Ole meihin yhteydessä, kun haluat…

  • Saavuttaa tavoitteesi. Johtamisessa ei ole kyse vain jo tapahtuneen tulokset seuraamisesta. On ymmärrettävä, mitkä asiat johtavat tulokseen ja miten tätä tekemistä voidaan johtaa. Me voimme auttaa tämän kanssa.
  • Salesforcen tuotteista nopeasti hyötyä. Me emme jää suoltamaan ulos kalvoja, vaan lähdemme asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä tekemään nopeasti ja ketterästi konkreettista hyötyä tuottavia asioita. Ratkaisun käyttöönoton lisäksi voimme hoitaa tuen ja jatkokehityksen.
  • Kaiken irti Salesforce-ratkaisuista. Jo käytössä olevaa Salesforcen ratkaisua voi kehittää helposti moneen suuntaan muun muassa laajentamalla ja tehostamalla nykyistä käyttöä, automatisoimalla prosesseja, rakentamalla sen päälle yhteisöjä ja kehittämällä kokonaan uusia sovelluksia. Tunnemme Salesforce Platformin hyvin ja voimme selvittää kanssasi, mihin sitä teillä kannattaa käyttää ja millaisia sovelluksia sen päälle kannattaa kehittää.

Biit pähkinänkuoressa

  • Perustettu: 2007 (toimivan johdon omistuksessa)
  • Ensimmäinen suomalainen Salesforcen kumppani
  • Luottoluokka: AAA
  • Salesforce Platinum Consulting Partner
  • Liikevaihto: 3,6 Meur (2018)
  • Työntekijöitä: 50+
Salesforce Platinum Partner