Minding your business.

Autamme tekemään tavoitteistasi todellisuutta Salesforce-teknologioiden ja tiedolla johtamisen avulla.

salesforce konsultointi biit
biit salesforce ratkaisut

Minding your business.

Autamme tekemään tavoitteistasi todellisuutta Salesforce-teknologioiden ja tiedolla johtamisen avulla.

Mitattavia tuloksia Salesforcen avulla

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittämään liiketoimintaasi Salesforce-teknologioiden avulla. Olemme tehneet sitä jo vuodesta 2007 saakka Salesforcen ensimmäisenä virallisena kumppanina Suomessa.

Meiltä löytyy syvää teknistä osaamista, monipuolista ymmärrystä liiketoiminnasta sekä kyky ottaa loppukäyttäjien toiveet huomioon. Saatamme siis perinteisesti toisistaan kaukana olevan teknologian ja bisneksen yhteen.

Tällä yhdistelmällä saamme aikaan tuloksia, joihin kaikki ovat tyytyväisiä.

Palvelemme tällä hetkellä yli kahtasataa Suomessa toimivaa yritystä yli 60 ammattilaisen voimin.

Olemme osa twoday-yritysperhettä

Olemme nykyisin osa twoday-yritysperhettä. Toimimme perheen itsenäisenä jäsenenä, mutta taustallamme on yli 2000 ammattilaisen tuki.

Biitin arvot

  • Luottamus. Kaikki toimintamme perustuu luottamukseen. Luotamme toisiimme sekä asiakkaisiimme ja kumppaneihimme. Autamme toisia aina, kun he tarvitsevat apua ja luotamme myös siihen, että saamme itsekin apua tarvittaessa.
  • Arvostus. Arvostamme erilaisuutta ja erilaisia näkemyksiä. Biitillä kenenkään ei tarvitse epäröidä omien näkemystensä julkituomista.

  • Kunnianhimo. Olemme ammattilaisia ja haluamme, että työmme jälki on sen mukaista. Etsimme koko ajan tapoja tehdä asioita paremmin sekä kehittyä yksilöinä ja yrityksenä. 

  • Hauskanpito. Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta emme unohda pilkettä silmäkulmassa. Uskomme, että kaikki ongelmat ja haasteet ovat ratkottavissa positiivisuudella.

Miksi me olemme olemassa?

Biit syntyi alun perin ajatuksesta auttaa suomalaisyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa teknologian avulla. Sillä tiellä olemme edelleen.

Törmäämme vuodesta toiseen liiketoiminta- ja myyntijohtajien kanssa keskustellessamme samaan haasteeseen. Johdolta puuttuu näkyvyys siihen, mistä tulos muodostuu. Usein tavoitteet on määritelty selkeästi ja niiden toteutumista myös mitataan tarkasti, mutta tulosten taakse ei ole näkyvyyttä. Tähän tilanteeseen haluamme tuoda muutoksen.

Emme siis ole perinteinen järjestelmätoimittaja, joka keskittyy järjestelmän pystyttämiseen. Haluamme olla asiakkaillemme teknologiakumppani, jonka näkemyksiä kuuntelemalla asiakkaat voivat saada aikaan mitattavia tuloksia teknologian ja datan avulla.

  • Perustettu: 2007 (Osa teknologiatalo twodaytä)
  • Ensimmäinen suomalainen Salesforcen kumppani
  • Luottoluokka: AAA
  • Salesforce Partner
  • Liikevaihto: 6,9 Meur (2021)
  • Työntekijöitä: 75