Biit Fiid Summer '22 Release

Salesforce-asiaa asiantuntijoille

Sisällysluettelo

Osallistuimme taannoin Salesforce Live -tapahtumaan, jossa pääsimme juttelemaan satojen tapahtumavieraiden kanssa. Kun kysyimme heiltä fiiliksiä tapahtumasta ja sen sisällöstä, niin yksi huomio nousi selvästi yli muiden.

Kirjoittaja: Ikla Puustinen / CEO, Biit Oy

Moni olisi toivonut tapahtuman agendalle enemmän teknisiä esityksiä sekä syvemmälle yksityiskohtiin pureutuvia puheenvuoroja.

Me otimme Biitillä tämän palautteen merkkinä sille, että Salesforce-skenessä saattaisi olla enemmän tilausta sellaiselle sisällölle, joka olisi suunnattu teknisesti edistyneemmälle yleisölle.

Tämänkertainen Fiidin numero on tarkoituksella tavanomaista vaikeaselkoisempi. Meidän ajatuksena on nyt kokeilla perinteisten yleistajuisten tekstien lisäksi myös sellaisia tekstejä, jotka on kirjoitettu puhtaasti asiantuntijoilta asiantuntijoille.

Tämän Fiidin teemana on digitaalinen transformaatio, joka saattaa äkkiseltään kuulostaa puhki kulutetulta trendikäsitteeltä, mutta uskallan väittää sitä kuitenkin yhdeksi tämän hetken tärkeimmistä teemoista organisaatioiden maailmassa.

Käymme aihepiirin kimppuun useasta eri näkökulmasta. Kansikuvatarinassa yksi meidän uusista vahvistuksista käy läpi omia kokemuksiaan transformaatiohankkeista sekä kertoo, miltä tuntuu sammuttaa valot Piilaaksossa viimeistä kertaa.

Jesse Julkunen haastaa yleistä ajatusta siitä, mistä digitaalisissa transformaatiohankkeissa on nykyisin kyse sekä esittelee samalla hälytysmerkkejä, joista voi tunnistaa olevansa akuutisti transformaation tarpeessa.

Lisäksi meidän tuore teknologiajohtaja Hannu Järvinen tarkastelee transformaatiota integraatioiden näkökulmasta.

Koska tämänkertainen Fiid on paikoin merkittävästi aiempaa teknisempi ja myönnettäköön – vaikeaselkoisempi – kaipailisin teiltä palautetta tämäntyyppisestä sisällöstä. Olisiko tällaiselle toden totta enemmän tilausta?

Tilaa kuukausittainen uutiskirje!