Team Lead & Consultant – Espoo

Team Lead & Consultant – Espoo

Etsimme kokenutta konsulttia tiiminvetäjän rooliin tukemaan Biitin kasvua! 

Biit on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia ja olemme ottaneet yhä vahvempaa asemaa Salesforce-markkinoilla. Tämän kiihtyvän kasvun mahdollistamiseksi tarvitsemme jälleen uusia osaajia joukkoomme! 

Oletko kokenut tiimin- tai projektinvetäjä ja etsit uutta suuntaa urallesi? Vai oletko kokenut Salesforce-asiantuntija ja haluat auttaa omalla panoksellasi tiimiä menestymään? 

Biitillä työskennellessä saat Suomen parhaat Salesforce-osaajat kollegoiksi ja pääset työskentelemään markkinoiden johtavan teknologian parissa. Olemme ketterä ja dynaaminen organisaatio ja siksi arvostamme valmiutta työskennellä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, muiden tiimien, johdon ja asiakkaiden kanssa.

Team Leadinä Biitillä tehtävänkuvaasi kuuluu asiakasprojekteissa työskentely sekä team leadinä toimiminen omalle tiimillesi. Etsimme Team Lead porukkaamme hyvää viestijää ja tiimipelaajaa joka syttyy muiden sparraamisesta. Jos sinulta löytyy luontainen kyky sparrata kollegoita ratkaisemaan akuutteja tilanteita sekä halu auttaa ihmisiä kehittymään omilla urillaan eteenpäin, hae meille. Me etsimme henkilöä joka jakaa intohimomme tehdä ihmisille parempaa työelämää sekä kehittämään meitä organisaationa eteenpäin.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

 • Vahvoja tiimityöskentelytaitoja, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä aloitteellisuutta 
 • Hyviä viestintä- sekä kommunikaatiotaitoja
 • Kiinnostusta coachaamiseen ja mentorointiin sekä tiimiläistesi urakehityksen tukemiseen
 • Asiakaslähtöisyyttä: omalla näkemykselläsi autat tiimiäsi saavuttamaan halutut tavoitteet
 • Kykyä keskustella sujuvasti sekä teknisten henkilöiden että asiakasyritystemme johdon kanssa
 • Teknistä osaamista Salesforcesta tai vahvaa osaamista muista myynnin/markkinoinnin järjestelmistä
 • Kykyä järjestää ja ohjata työpajoja
 • Kokemusta ketteristä toimintamalleista
 • Vahvaa näyttöä menestyksekkäästä IT-projektipäällikön roolista tai kokemusta muunlaisen tiimin päällikkönä toimimisesta
 • Vahvaa näyttöä asiakkuuden menestyksekkäästä kasvattamisesta

Palkkahaarukka: 4500€ – 6000€ kokemuksesta riippuen

Mitä voimme tarjota sinulle?

 • Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja luoda unelmiesi urapolku. 
 • Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat tyytyväisiä asiakkaita.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävää lähettämällä sähköpostia join@biit.fi. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja kuinka auttaisit meitä ja asiakkaitamme menestymään. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä numerosta +358 50 570 9613 (Nea Rautiainen, Head of People & Culture)

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua paremmin ja tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla Biitistä yrityksenä. Käymme myös läpi tässä ensimmäisessä tapaamisessa aikaisemman kokemuksesi ja yhdessä mietimme voisiko tämä olla täydellinen match!

Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi. Tarkoituksena on saada tarkka käsitys taidoistasi ja tavoitteistasi. Lisäksi kuulet lisää mahdollisesta tulevasta toimenkuvastasi.

Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme Biitin työkulttuurista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Mikäli haluat käydä jo etukäteen tutustumassa tuleviin työkavereihisi, niin täältä löydät esittelyt kaikista kuukauden biittiläisistä.