Marketing Consultant – Espoo

Marketing Consultant – Espoo

Biit on kovaa vauhtia kasvava Suomen johtava Salesforce-konsulttitalo. Kiihtyvän kasvun mahdollistamiseksi haemme jälleen uusia osaajia joukkoomme!  Etsimme nyt kunnianhimoisia ihmisiä osaksi tiimiämme. Biitillä saat kollegoiksesi Suomen parhaat Salesforce-osaajat ja pääset työskentelemään markkinoiden parhaiden teknologioiden parissa.

Markkinointikonsulttina sinun vastuualueita olisivat asiakkaiden markkinoinnin prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Konsultin roolissa tuot asiakkaillemme datalla johdetun markkinoinnin tekemiseen näkemyksellisyyttä ja suunnittelet teknologisen kokonaisratkaisun, joka vastaa parhaiten asiakkaiden tarpeisiin.

Marketing Consultantilta odotamme:

  • Kokemusta ja ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin toimintamalleista
  • Aikaisempaa kokemusta markkinoinnin automaatiosta ja CRM:ään perustuvasta markkinoinnista
  • Relevanttia kokemusta monikanavaisen markkinoinnin toteutuksesta ja kehittämisestä
  • Halua oppia ja ymmärtää asiakkaan maailmaa sekä tuoda näkemyksellisyyttä datalla johdetun markkinoinnin tekemiseen
  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • Kokemus markkinoinnin ja myynnin analytiikasta ja/tai eCommerce-ratkaisuista katsotaan eduksi

Palkkahaarukka: 3500-5500 euroa kokemuksesta riippuen.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja luoda unelmiesi urapolku. Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat tyytyväisiä asiakkaita.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen join@biit.fi. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja siitä, kuinka auttaisit meitä ja asiakkaitamme menestymään. 

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua toisiimme hieman paremmin sekä tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla Biitistä yrityksenä. Käymme myös läpi tässä ensimmäisessä tapaamisessa aikaisemman kokemuksesi ja yhdessä mietimme sopisitko osaksi tiimiämme.

Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi. Tarkoituksena on saada tarkka käsitys taidoistasi ja tavoitteistasi . Lisäksi kuulet lisää mahdollisesta tulevasta toimenkuvastasi.

Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme Biitin työkulttuurista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!