Developer

Developer

Biit kasvaa kovaa vauhtia ja on tällä hetkellä Suomen johtava Salesforce-konsulttitalo. Kiihtyvän kasvun mahdollistamiseksi haemme jälleen uusia osaajia joukkoomme. Etsimme nyt kunnianhimoisia ihmisiä osaksi tiimiämme. Biitillä saat kollegoiksesi Suomen parhaat Salesforce-osaajat ja pääset työskentelemään markkinoiden parhaan teknologian parissa.

Arvostatko rentoa meininkiä ja vapauden tunnetta työpaikalla?

Me Biitillä etsimme ohjelmistokehittäjää, joka haluaa päästä auttamaan asiakkaitamme rakentamalla heille lisäarvoa tuottavia sovelluksia. Kehittäjän työssä tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa asiakkaille soveltuvia teknisiä ratkaisuja yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Arvostamme vankkaa kokemusta versiohallinnasta ja dokumentaatiotyökaluista. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua uusia teknologioita nopeasti.

Arvostamme:

  • Vähintään 2 vuotta työkokemusta ohjelmistokehittäjänä
  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • Kokemusta pilvipalveluista
  • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä
  • Tietomallien suunnittelun perusosaamista esim. UML 
  • Olio-ohjelmoinnin kokemusta
  • Web-sovelluskehityksen kokemusta
  • Javascript-perusosaamista
  • Arvostamme myös kokemusta Javascript-frameworkeista esim. React tai AngularJS

Palkkahaarukka: Kokemuksesta riippuen 3500-5000 euroa kuukaudessa. 

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja luoda unelmiesi urapolku. Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat tyytyväisiä asiakkaita.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävää lähettämällä sähköpostia join@biit.fi. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja kuinka auttaisit meitä ja asiakkaitamme menestymään. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä numerosta +358 50 570 9613 (Nea Rautiainen)

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua paremmin ja tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla Biitistä yrityksenä. Käymme myös läpi tässä ensimmäisessä tapaamisessa aikaisemman kokemuksesi ja yhdessä mietimme sopisitko osaksi tiimiämme.

Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi. Tarkoituksena on saada tarkka käsitys taidoistasi ja tavoitteistasi . Lisäksi kuulet lisää mahdollisesta tulevasta toimenkuvastasi.

Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme Biitin työkulttuurista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

PS. Haluatko kuulla, minkälaista Biitillä on työskennellä developerina? Katso alla oleva video.