Customer Success Executive

Customer Success Executive

Me Biitillä etsimme henkilöä, joka tulisi jatkaman meidän kasvutarinaa. Biitillä työskennellessä saat kollegoiksi Suomen parhaat Salesforce-osaajat ja pääset työskentelemään markkinoiden parhaan teknologian parissa.

Mitä me etsitään?

Tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja haasteita, sekä tuoda asiakkaalle näkemyksiä siitä, miten me voimme yrityksenä auttaa heidän haasteiden ratkaisemisessa. Toivommekin näistä syistä uudelta kollegalta kokemusta näkemyksellisestä myyntityöstä. Käytämme palvelumuotoilun ja liiketoiminta-arkkitehtuurin menetelmiä ratkaisun rakentamisessa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia viestintätaitoja. Käyt säännöllisesti asiakkaan johdon kanssa keskusteluja, joiden tavoitteena on vakuuttaa asiakas siitä, että me olemme juuri oikea kumppani ratkomaan heidän haasteitaan.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkuustiimin ohjaaminen, sekä siitä huolehtiminen, niin että kokonaiskuva asiakkuuden kehittymisestä pysyy selkeänä koko tiimillä. Tähän rooliin haemme liiketoimintalähtöistä henkilöä, joka pystyy tuottamaan arvoa asiakkaillemme näkemyksellään.

Tavoitteenamme on olla asiakkaiden ykköskumppani liiketoiminnan kehittämisessä ja teknologian hyödyntämisessä. Tässä roolissa olet avainasemassa kumppanuuksien rakentamisessa.

Mitä odotamme sinulta:

  • Vahvaa näyttöä asiakkuuksien johtamisesta ja kasvattamisesta arvoa tuottavaksi kumppanuudeksi
  • Vahvaa kokemusta näkemyksellisestä myynti- ja asiakastyöstä
  • Vahvaa ymmärrystä liiketoimintamalleista ja niiden jalkauttamisesta
  • Ymmärrystä palvelumuotoilun ja liiketoiminta-arkkitehtuurin menetelmistä
  • Ymmärrystä ketterien IT-kehitysprojektien menetelmistä
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä
  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • Kokemusta Salesforce-alustasta pidämme plussana, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Palkka: 85 000 – 90 000 € Vuodessa kokemuksesta riippuen.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista myös auttaa kaikkia meitä muita kehittymään. Siinä samassa haluamme myös antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja tehdä mielekästä työtä. Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat parhaat lopputulokset.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen join@biit.fi. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja siitä, kuinka auttaisit meitä menestymään. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä numerosta +358 50 570 9613 (Nea Rautiainen).

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua paremmin toisiimme sekä tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla Biitistä yrityksenä. Käymme myös läpi aikaisemman kokemuksesi ja mietimme yhdessä, sopisitko osaksi tiimiämme. Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi. Tarkoituksena silloin on saada tarkka käsitys kyvykkyyksistäsi ja tavoitteistasi. 

Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme Biitin työkulttuurista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!