Customer Acquisition Manager

Customer Acquisition Manager

Me Biitillä etsimme henkilöä, joka tulisi jatkaman meidän kasvutarinaa. Biitillä työskennellessä saat kollegoiksi Suomen parhaat Salesforce-osaajat ja pääset työskentelemään markkinoiden parhaan teknologian parissa.

Mitä me etsitään?

Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ykköskumppani liiketoiminnan kehittämisessä ja teknologian hyödyntämisessä. Tässä roolissa olet avainasemassa Biitin kasvun mahdollistajana sekä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisessä. 

Roolissa sinulta odotetaan kykyä ymmärtää asiakkaiden liiketoiminnan haasteita sekä kykyä muodostaa selkeä näkemys siitä, miten me voisimme auttaa asiakasta haasteiden ratkomisessa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia viestintätaitoja. Käyt säännöllisesti asiakkaan johdon kanssa keskusteluja, joiden tavoitteena on vakuuttaa asiakas siitä, että me olemme juuri oikea kumppani ratkomaan asiakkaan haasteita. 

Koska olemme Salesforcen kumppani, tulet tässä roolissa työskentelemään tiivisti myös heidän asiakkuusvastaavien kanssa.

Roolissa onnistuaksesi toivomme sinulta aktiivista otetta myyntimahdollisuuksien edistämiseen. Uskomme kuitenkin, että kylmäsoitot ovat historiaa, eli aivan tyhjältä pöydältä sinun ei tarvitse keskusteluja aloittaa. Meidän asiakashankintamme perustuu laadukkaaseen ja näkemykselliseen markkinointiin, monipuolisiin referensseihin sekä hyvään yhteistyöhön kumppaneidemme kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu myös uusien asiakassuhteiden käynnistäminen sekä pre-sales -tiimin ohjaaminen. Tähän rooliin haemme siis liiketoimintalähtöistä henkilöä, joka pystyy näkemyksillään tuottamaan arvoa asiakkaille.

Mitä odotamme sinulta:

  • Vahvaa kokemusta näkemyksellisestä myyntityöstä
  • Vahvaa näyttöä vähintään kahden eri toimialan syvällisestä tuntemuksesta
  • Vahvaa ymmärrystä liiketoimintamalleista ja niiden jalkauttamisesta
  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
  • Kokemusta Salesforce-alustasta pidämme plussana, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Palkka: 75 000 – 90 000 € Vuodessa kokemuksesta riippuen.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista myös auttaa kaikkia meitä muita kehittymään. Siinä samassa haluamme myös antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja tehdä mielekästä työtä. Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat parhaat lopputulokset.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen join@biit.fi. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja siitä, kuinka auttaisit meitä menestymään. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä numerosta +358 50 570 9613 (Nea Rautiainen).

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua paremmin toisiimme sekä tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla Biitistä yrityksenä. Käymme myös läpi aikaisemman kokemuksesi ja mietimme yhdessä, sopisitko osaksi tiimiämme. Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi. Tarkoituksena silloin on saada tarkka käsitys kyvykkyyksistäsi ja tavoitteistasi. 

Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme Biitin työkulttuurista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!