–Need something more?

We got you covered.

Laajenna Salesforcen käyttöä, automatisoi prosesseja, luo yhteisöjä ja kehitä omia sovelluksia. Salesforce Platform mahdollistaa Salesforcen käytön laajentamisen lukuisiin eri käyttökohteisiin ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Salesforce Platform ja sovelluskehitys

Salesforce Platform mahdollistaa Salesforcen käytön laajentamisen, prosessien automatisoinnin ja uusien sovellusten kehittämisen, kun Salesforcen vakiotoiminnot eivät riitä. Näin olemassa olevaa ratkaisua voidaan laajenta ketterästi, kustannustehokkaasti ja ilman uusia integraatioita. Kaikki olemassa oleva data on jo valmiina käytettävissä ja tuotettu data hyödynnettävissä muissa Salesforcen tuotteissa ja raportoinnissa.

Alustan päälle on mahdollista rakentaa muun muassa laskutuksen hallintaa, yhteisöratkaisuja, tiketöintijärjestelmiä, lisenssienhallintaratkaisuja ja CPQ-ratkaisuja (Configure Price Quote). Salesforce Platformin päälle rakennetut sovellukset sopivat hyvin yrityksiin, joilla on jo Salesforcen tuotteita käytössä ja joilla on tarve esimerkiksi automatisoida harvinaisempia liiketoimintaprosesseja.

Salesforce Platform poikkeaa perinteisistä Platform as a Service (Paas) -ratkaisuista siinä, että sen päälle on mahdollista rakentaa sovelluksia ilman koodausta, konfiguroimalla, eli hyödyntäen niin sanottua low-code-sovelluskehitystä. Tällainen sovellusten rakentaminen on nopeampaa, halvempaa ja helpompaa ylläpitää. Jos konfigurointi ei riitä, myös räätälöinti koodaamalla on mahdollista.

Jos organisaatiossasi on erityisiä tarpeita esimerkiksi prosessien automatisoinnin suhteen, kannattaa olla meihin yhteydessä. Tunnemme Salesforcen alustana hyvin ja voimme yhdessä katsoa, mitä sen päälle kannattaa rakentaa. Tarvittaessa voimme laajentaa ratkaisuja myös Herokun avulla. Ota yhteyttä!

Lisää kilpailukykyä laajentamalla Salesforcen käyttöä

Kuinka Salesforce-alusta mahdollistaa mm. prosessien automatisoinnin, Salesforcen käytön laajentamisen ja kokonaan uudet sovellukset? Kaikki tämä nopeasti, valmiina mobiiliin ja ketterästi.

Lataa ilmainen opas!
Kaikki irti tutusta ratkaisusta

Kaikki irti tutusta ratkaisusta

Salesforce Platformin hyödyntäminen on helppo tapa laajentaa jo hankittujen Salesforcen tuotteiden käyttöä. Se tarjoaa monipuolisen alustan uusille sovelluksille, mutta samalla kaikki tieto on valmiiksi käytössä ilman uusia integraatioita.

Uusia sovelluksia nopeasti ja ketterästi

Uusia sovelluksia nopeasti ja ketterästi

Salesforce Platform on mahdollistaa sovellusten kehittämisen jopa ilman koodausta. Näin uusien sovellusten rakentaminen on nopeampaa ja niiden ylläpito helpompaa. Monimutkaisempia sovelluksia voidaan toteuttaa myös räätälöimällä.

Tuo uudet sovellukset käyttöön ketterästi

Salesforce Platform mahdollistaa uusien sovellusten rakentamisen ja käyttöönoton nopeasti ja ketterästi. Meillä Biitillä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen Salesforce-kehityksestä ja kokemusta useiden asiakaskohtaisten sovellusten rakentamisesta asiakkaillemme, sekä konfiguroimalla että räätälöimällä. Jos organisaatiossanne on jo käytössä Salesforcen ratkaisuja ja erityistarpeita, ota yhteyttä. Selvitetään yhdessä, kannattaisiko sovellukset rakentaa Salesforcen alustalle.

biit corner Lue lisää palveluistamme...
Salesforce Platform

Salesforce Platform

Salesforce Platform on Salesforcen tarjoama alusta (Platform as a Service, PaaS), joka mahdollistaa uusien sovellusten rakentamisen Salesforcen alustan päälle. Käytännössä Salesforcen omat sovellukset (kuten Sales Cloud) on rakennettu tälle alustalle.

biit corner Lue lisää Salesforce Platformista
Heroku

Heroku

Heroku on nopea ja kustannustehokas tapa rakentaa uusia sovelluksia koodaamalla tilanteissa, joissa Force.comin ominaisuudet eivät riitä. Se mahdollistaa esimerkiksi mobiilisovelluksia ja suuria kävijämääriä kerääviä avoimia verkkopalveluita. Heroku toimii hyvin Salesforcen kanssa valmiiden integraatioiden ansiosta.

biit corner Lue lisää Herokusta
Mikko Leskinen

Haluatko lisätietoa?

Mikko Leskinen

Technology Director

contact phone+358 40 801 8407

contact emailetunimi.sukunimi@biit.fi

biit corner Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.