Asiakkaan elinkaari haltuun

Lähde matkalle asiakaskeskeisyyteen ja ota asiakkaan koko elinkaari haltuun hyödyntäen Salesforcen alustaa.

Asiakkaan elinkaari haltuun

Lähde matkalle asiakaskeskeisyyteen ja ota asiakkaan koko elinkaari haltuun hyödyntäen Salesforcen alustaa.

Ota asiakkaan koko elinkaari haltuun

Asiakkaasi ansaitsevat parasta mahdollista palvelua ja työntekijäsi tarvitsevat parhaat työkalut tämän toimittamiseksi. Asiakaskeskeisyys vaatii hyvät työkalut, mutta myös organisaation on kehityttävä.

Salesforcen tuotteet mahdollistavat asiakkaan elinkaaren hallinnan yhdeltä alustalta. Salesforcen tuotteiden käyttöönoton lisäksi autamme asiakkaitamme kehittymään asiakaskeskeisiksi yrityksiksi.

Myynti ja markkinointi

Myynti ja markkinointi

Nosta asiakas keskiöön jo ostoprosessin alusta. Myy enemmän ja nopeammin. Markkinoinnin ja myynnin yhdistäminen samaan prosessiin pitää huolen siitä, että asiakkaan matka prospektista asiakkaaksi on yhtenäinen ja tuottaa asiakkaalle arvoa.

Hyvä markkinoinnin automaatiojärjestelmä tuottaa hyviä liidejä myynnille ja kertoo mitkä toimenpiteet ovat kannattavimpia. Hyvä CRM-järjestelmä on helppokäyttöinen ja hyödyllinen – siis sellainen jota myyjät mielellään käyttävät.

Lue lisää...

Kenttähuolto ja -palvelu

Kenttähuolto ja -palvelu

Oikeat ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan auttaa nostamaan kenttätyön kilpailueduksi. Kokonaisuuden parempi hallinta johtaa parempaan asiakastyytyväisyyteen ja tehokkaampaan yrityksen resurssien hyödyntämiseen.

Hyvä kenttätyön työkalu mahdollistaa tehokkaan työn johtamisen, tehostaa kenttähenkilöstön ajankäyttöä ja parantaa läpinäkyvyyttä. Myös asiakkaan suuntaan.

Lue lisää...

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakkaasi ansaitsevat parhaan asiakaskokemuksen, joten kohtaa heidät siellä, missä he haluavat. Tyytyväisempien asiakkaiden lisäksi asiakaspalvelun tehokkuus paranee, kun kaikilla on käytettävissä tarvittava tieto oikealla hetkellä.

Asiakaspalvelun työkalujen on mahdollistettava monikanavainen asiakaspalvelu, jossa asiakkaan historia on aina asiakaspalvelun käytettävissä.

Lue lisää...

Salesforce Platform

Salesforce Platform

Kun tarvitset jotain, jota vakiosovellukset eivät tarjoa. Salesforce Platformin avulla voit laajentaa nykyistä Salesforcen käyttöä, automatisoida prosesseja ja rakentaa kokonaan uusia sovelluksia nopeasti ja ketterästi - jopa ilman koodausta.

Jos organisaatiossasi on Salesforce ratkaisu käytössä, kysy meiltä Salesforce Platformin mahdollisuuksista.

Lue lisää...

Lisää kilpailukykyä laajentamalla Salesforcen käyttöä

Kuinka Salesforce-alusta mahdollistaa mm. prosessien automatisoinnin, Salesforcen käytön laajentamisen ja kokonaan uudet sovellukset? Kaikki tämä nopeasti, valmiina mobiiliin ja ketterästi.

Lataa ilmainen opas!