• Suomi
  • English

contact us

Partnerit

BiiT Dream Team tekee töitä vain alansa parhaiden osaajien kanssa

Pardot

Pardot on monipuolinen, helppokäyttöinen ja natiivisti Salesforce-integroitu markkinointiautomaatiotyökalu, joka mahdollistaa mm. helpon ja tehokkaan liidien työstön koko ostoprosessin matkalta, massasähköpostien lähettämisen ja sosiaalisen median hallinnoinnin. Pardot täyttää vaativimmatkin markkinoinnin tarpeet.

Pardot logo

Commercient

Commercient on erikoistunut ERP-integraatioihin Salesforce CRM:n ja erilaisten verkkokaupparatkaisujen välille. Yrityksellä on asiakkaita kaikkialla maailmassa ja se on markkinajohtaja API-integraatioissa mm. Syspro-, Epicor-, Open Systems- (TRAVERSE), Quickbooks-, Sage-, Prophet 21-, Microsoft Dynamics GP Nav AX SL- ERP-järjestelmien osalta.

Commercient_logo

Documill

Documill on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tuotteita käyttävät sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Yrityksen asiakkaita ovat maailman johtavat pilviratkaisumyyjät ja online-palveluntarjoajat.

docusign logo

DocuSign

DocuSign tarjoaa pilvipalveluun perustuvaa elektronista allekirjoitusteknologiaa, mikä helpottaa sopimusten, veroasiakirjojen ja juridisten materiaalien vaihtamista toimijoiden välillä.

docusign logo

Jitterbit

Jitterbit on nykyaikainen integraatiosovellus, jonka avulla siirrät suuriakin määriä dataa järjestelmien välillä nopeasti ja varmasti. Jitterbit auttaa esimerkiksi, jos haluat integroida tai tehdä migraation Salesforce CRM:n ja jonkun toisen tietolähteen välillä.

Jitterbit-Logo-Square-400x400

Conga

Conga on johtava dokumenttien, esitysten ja raporttien laadintaratkaisu Salesforcessa. Congan avulla voidaan helposti luoda ja toimittaa dokumentteja, esityksiä ja raportteja hyödyntämällä Wordia, Exceliä, HTML-sähköpostipohjia ja PDF-kaavakkeita Salesforcen standardi- ja custom-objekteilla.

Conga-logo

ServiceMax

Tarvitsetko mobiilia kenttätyökalua? ServiceMax on ratkaisu, kun etsit Field Service -tiimillenne monipuolista työkalua, joka tuo tekemisen ja samalla asiakaspalvelun tähän päivään.

Follow us

facebook_icon  linkedin_icon  google+_icon