• Suomi
  • English

contact us

Ratkaisut ja oppaat

BiiT tarjoaa aina parhaita ratkaisuja liiketoiminnan jatkuvasti kasvaviin haasteisiin. ServiceMax ja Salesforce Field Service -kumppanuuksien myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maailman johtavat kenttätyökalut, jotka on helposti räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin esimerkiksi huolto- ja tarkastustoimialalle

Flawless Field Service, End to End

ServiceMax architecture

LATAA ILMAISET BiiTMAX-OPPAAMME:

Ostajan opas – kenttähuollon ratkaisut

ServiceMax – kenttähuolto kuntoon ja liikevaihto kasvuun

Lue lisää BiiTMAX-ratkaisuistamme

ServiceMax:n ja Salesforce Field Service:n ansiosta BiiTMax-liiketoimintayksiköllämme on tarjota markkinoiden kattavimmat kenttätyökaluratkaisut, jos yrityksellä on tarpeita tai haasteita saada hyödynnettyä ja jaettua kaikki kenttätyöhön liittyvä tieto jokaiselle sitä tarvitsevalle taholle (esim. huoltomies, kenttätarkastaja ja asiakaspalvelukeskus). Field Service osaamisemme tuo mobiilin ratkaisun koko prosessiin – työn vastaanottamisesta resursointiin, sopimus- sekä takuuaikojen kokonaishallintaan sekä lopuksi työn sulkemiseen ja laskutustietojen syöttämiseen.

Ratkaisut_ServiceMax

ServiceMax:n ja Salesforce Field Service -työkalun ominaisuudet tukevat myös loistavasti erilaisia palvelusopimusmalleja sekä tuotteiden takuuaikoja ja SLA-sopimuksia. Mikä parasta, tämä kaikki tieto on saatavilla myös paikoissa, joissa ei ole verkkoyhteyttä käytettävissä eli moderni Field Service -kenttätyökalu toimii aina sujuvasti myös off-line-tilassa!

scn-mobile-framework

Maailmalla suositut ServiceMax- ja Salesforce-työkalut on avullamme otettu Suomessa käyttöön monissa kenttätyöskentelyä edellyttävissä toimissa, joissa on hyvä päästä kiinni erilaisten kohteiden ja laitteiden tuotetietoihin, tarkastuslistoihin, sijainteihin, laitehistorioihin ja muuhun oleelliseen dataan. Molempien järjestelmien kehitykseen on vaikuttaneet suuresti juuri kenttätyötä tekevät asiakasyritykset ja heidän spesialistinsa.

Salesforce-field-service-demo

ServiceMax:n ja Salesforce:n kumppaneina pystymme tarjoamaan kunkin asiakkaan liiketoimintaan sopivimman vaihtoehdon. Osana ratkaisua voimme käyttää myös laitedataa hyödyntävää IoT-teknologiaa sekä integroida kokonaisuuden toimimaan saumattomasti asiakkaiden toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

Tutustu Field Service -ratkaisuihin avullamme ja siirrä liiketoimintasi pilveen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

ServiceMax_stacked

salesforce-logo-015

Katso myös tämä: Salesforce Field Service Lightning -press release