• Suomi
 • English

contact us

CRM – myyjän vihollinen vai ystävä?

photo-1427751840561-9852520f8ce8

 

Jokainen myyntijohtaja tietää, että katsomalla peruutuspeiliin ei tehdä huomisen kauppoja. Miksi sitten myyjien #1 työkalua, eli CRM:ää käytetään niin usein pelkkänä peruutuspeilinä? Puhun siitä, kun myyjiltä odotetaan, että suoritteita ja tapahtumia kirjataan CRM:ään – kirjataan, kirjataan ja kysellään koko ajan ”onhan sinulla merkinnät ajantasalla”? Useissa organisaatiossa CRM:n keskeinen funktio on tuoda ja luoda dataa, jotta saadaan paremmat forecastit aikaiseksi, mutta unohdetaan mikä jokaisen yksittäisen myyjän hyödyt sen käytöstä ovat.

Adoption before data

Pitäisi siirtyä siitä, että CRM on raporointijärjestelmä joka ei tuo myyjälle lisäarvoa – siihen, että myyjät käyttävät CRM:ää myynnin ”execution”-järjestelmänä, joka auttaa myyntivastuullisia suunnittelemaan ja toteuttamaan enemmän ja nopeammin myyntiä. Vain siinä tapauksessa myyjät käyttävät sitä. Silloin esimies ja myyjä käyttävät järjestelmää yhteisenä myynnin kehittämisen alustana, joka näyttää aina totuuden nykyisestä tilanteesta, sekä todellisen kuvan pipelinesta. Jokaiselle myyntimahdollisuudelle on oltava suunnitelma sen kotiuttamisksi. Juuri tämä näkyy CRM:stä – eli ajantasainen tieto siitä, miten aiotaan viedä jokaista myyntimahdollisuutta eteenpäin.

CRM – ensin hyötyvät myyjät – sitten muut

Kun asiakkaille lähetyt sähköpostit, tapahtumat ja jopa soitot synkronoituvat automaattisesti, ei myyjän tarvitse siihen laittaa turhaa energiaa. CRM:n tulisi mahdollistaa, että myyjä pystyy myymään tehokkaammin ja älykkäämmin – eli tekemään enemmän kauppaa.

Kyn myynti käyttää CRM:ää

 • Johto näkee valideja lukuja ja ymmärtää mihin bisnes on menossa reaali-ajassa.
 • Esimiehet näkevät jokaisen myyjän nykytilanteen ja osaavat auttaa myyjiä eteenpäin.
 • Markkinoinnilla on helpompi tehdä työtä, kun ajantasaista ja luotettavaa asiakasdataa on käytettävissä.

Luettanuani KONEen entisen toimitusjohtajan Matti Alahuhdan kirjan ”Johtajuus”, ymmärsin entistä paremmin, että Salesforcen CRM oli heillä keskiössä strategian toteutuksen työkaluna. Jokainen yrityksen myyjä käyttää CRM:ää myyntistrategian toteuttamisessa, ei pelkkänä raporointityökaluna. Silloin forecastit ja muut bisneskriittiset tiedot saadaan näkyviin vaivatta. Tähän tilanteeseen pääsee ainoastaan, jos CRM on myyjän paras ystävä.

 

Jätä kommentti

Asiakas vai tuotanto edellä?

IMG_2218

 

Elämme asiakkaan aikakautta. Yrityksillä ei ole vaihtoehtoa, koska voima ja valta on siirtynyt asiakkaille digitalisaation ja globaalin kilpailun vuoksi. Pelkillä hinnoilla ja tuotteilla ei kukaan pysty KANNATTAVASTI kilpailemaan. Ei ole väliä kuinka paljon liikevaihtoa ja kauppaa tehdään, jos sitä ei pystytä tekemään kannattavasti. Ennemmin tai myöhemmin liiketoiminta kuihtuu ja kuolee pois.

Asiakaslähtöisimmät yritykset ovat kannattavimpia, ja he myös jostain syystä innovoivat uusia palvelumalleja kovempaa tahtia kuin tuotantolähtöiset yritykset. Ärsyttää käyttää tähän täydellistä esimerkkiä Nokia (toimitusketjuineen ja mittakaavaetuineen) vs. Apple; lainatakseni Steve Jobsia, ”you have to start from the customer experience and work backwards to the technology”.

Puheet asiakaslähtöisyydestä ovat hienoa toimintaa johdolta, johon sekä asiakkailla kiertävien myyjien että huoltoihmisten on taatusti helppo yhtyä. Kyllä, haluamme toimia asiakaslähtöisesti! Entä asiakaslähtöiset prosessit, jotka järjestelmät mahdollistavat? Jos yrityksellä  asiakkuudenhoitoa toteutetaan CRM:ssä (toivottavasti) ja tuotannon ohjausta ja taloustietoa ERP:ssä – mihin pitäisi liittää huoltoprosessit, CRM:ään vai ERP:iin?  Toisessa pyörii tuotanto ja taloustieto ja toisessa kaikki mikä littyy asiakkaiuuksiin ja niiden kehittämiseen.

Kun investointipäätös tehdään ”Field Service Management”-järjestelmälle, tiivistyy päätös loppupeleissä aika yksinkertaiseen kysymykseen: Mikä on teille tärkeämpää, se että pystytte palvelemaan asiakkaittanne paremmin vai se, että kykenette tekemään tuotteita paremmin?

Otettaessa käyttöön kenttähuoltojärjestelmä, tulee päätös pitkälti perustumaan tuohon edellä mainittuun ideologiseen kysymykseen. Ihmisten pitäisi pystyä toteuttamaan yrityksen prosesseja asiakaslähtöisesti joka ikinen kerta, kun asiakas kohdataan.

 • Kun asiakas soittaa, tiedetäänkö heti, onko takuu voimassa? Milloin seuraavat huollot on – ja mille laitteille? Mitä huoltosopimukseen kuuluu ja mitä ei? Osataanko kertoa asiakkaille, että meillä on homma hanskassa?
 • Kun huoltomies on kentällä – näkeekö hän samat tiedot, kuin ihmiset toimistolla? Näkeekö hän tarkat tiedot siitä, mitä kohteessa tai kyseisessä laitteessa on aikaisemmin tehty ja kuka sen työn on toteuttanut? Pystyykö hän tilaamaan varaosat ja tekemään uudet työmääräimet seuraavia kertoja varten, vaikka yhdessä asiakkaan kanssa tuotantotiloissa?

Jos vastaus edellä mainittuihin kysymyksiin on kyllä, on yrityksellä hyvät edellytykset toimia asiakaslähtöisesti.

Suomi on pärjännyt 50 vuotta tuotantoa kehittämällä, mitäs jos siirrettäisiin nyt toden teolla katsetta asiakkaisiin, niin teoissamme, kuin myös järjestelmissä, jotka mahdollistavat asiakaslähtöisen toiminnan.

Mielestäni alla oleva video kiteyttää hyvin sen mistä on kyse asiakaslähtöisessä services-liiketoiminnassa.

Follow Jan Ropponen

linkedin_icon twitter_icon

Jätä kommentti

Haemme Field Service System Support -henkilöä

BiitMAXlogo-RGB (1)

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme uutta jäsentä Dream Teamiimme

BiiTMax-liiketoimintamme keskittyy auttamaan asiakkaita palveluliiketoiminnan kehittämisessä. Me BiiTMax-tiimissä uskomme, että Field Service on tulevaisuuden ala. Asiakkaamme haluavat tarjota toimivien laitteiden lisäksi yhä enemmän myös ennakoivaa ja tehokasta palvelua, jolla varmistetaan laitteiden suorituskyky. Nämä vaatimukset ratkaisemme maailman johtavan Field Service -työkalun, ServiceMax:n avulla.

Field Service System Support

Työtehtäviisi kuuluu ServiceMax-järjestelmän käyttäjätukena toimiminen. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme edustajien kanssa, tarjoten heille parasta asiantuntemusta ServiceMax-järjestelmän osalta. Opastat ja autat järjestelmän käyttäjiä ServiceMax:in käytössä, teet järjestelmän admin-tehtäviä ja yksinkertaisia konfigurointeja. Tukenasi sinulla on ammattitaitoiset BiiT:n konsultit ja asiantuntijat. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä ja toimi alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta CRM-, ERP- tai Field Service-ohjelmistojen parista. Aikaisempi Salesforce.com-kokemus on tehtävässä suureksi eduksi. Toivomme, että sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutason tutkinto ja sinulla on ymmärrystä tietojärjestelmistä, joko opintojesi tai työtehtäviesi kautta. Odotamme myös, ettet hätkähdä vaikka työkielenä aina välillä on englanti. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat löytää ongelmiin aina parhaat ratkaisut. Olet kiinnostunut tutustumaan asiakkaidemme liiketoimintaan ja työskentelemään eri rooleissa toimivien ihmisten kanssa. Toivomme, että sinulla on myös kunnianhimoa ja nälkää ottaa tulevaisuudessa enemmän vastuuta esimerkiksi konsultin tai Service Managerin roolissa.

Liittymällä BiiTin Dream Teamiin pääset osaksi osaavaa ja innokasta työyhteisöä. Pääset tutustumaan asiakkaidemme liiketoimintoihin ja mahdollistamaan heidän onnistumisiaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös urapolkuun.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä BiiTMax -liiketoiminnan johtaja Antti Kuhmoselta, torstaina 26.11. klo 11.30-13.00, p.050 590 3497. Voit myös lukea lisää meistä ja palveluistamme sivuiltamme www.biit.fi.

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella varustettuna osoitteeseen recruiting(a)biit.fi viimeistään sunnuntaina 29.11.2015.

 

Jätä kommentti

Yritysten välinen kuilu – ero voittajien ja häviäjien välillä kasvaa

Ikla-Puustinen

Avain menestykseen?

Olemme kiertäneet ja keskustelleet viimeisen kolmen kuukauden aikana n. 40 eri asiakas- ja prospektiorganisaation kanssa. Päällimmäisenä minulle on jäänyt näistä keskusteluista mieleen se, että yritysten välinen kuilu on jatkanut entisestään kasvamistaan. Suurimpana erottavana tekijänä on selvästi se, että vain osa yrityksistä pystyy hyödyntämään ja käyttämään moderneja teknologioita omassa liiketoiminnassa, ja saamaan komeita pikavoittoja sekä repimään kilpailuetua muihin toimijoihin nähden. Alun pienet mutta rohkeat panostukset ovat kehittyneet aihioiksi, joiden varaan rakennetaan tulevaisuuden liiketoimintaa ja valjastetaan yritystä kestämään vaadittava kehitys sekä transformaatio, jotka ovat käynnissä niin monessa firmassa – sekä koko maailmassa. Pahnan pohjalla sitten makoilee kasa yrityksiä, jotka ovat valitettavasti jämähtäneet stagnaatioon ja junnaavat paikallaan vielä monta vuotta tästä eteenpäin.

success-failure

Onko kykyä ja rohkeutta?

Miksi näin on käynyt? Vastaan tuoreisiin kokemuksiini perustuen, että ongelmana ovat asioiden omistajuuden puuttuminen – ja vajavainen kyky, halu ja rohkeus tarttua uusiin asioihin. Harmi ja sääli sinänsä, mutta onneksi markkinatalous korjaa tämän aikanaan…

Isossa kuvassa digitaalisuuden muutos, jonka tulemme näkemään taas seuraavan viiden vuoden aikana, on suurempi kuin nyt ymmärretään. Tämän muutoksen ymmärtäminen ja omaksuminen tarkoittavat, että uusia asioita ja malleja on kokeiltava tänään, eikä keskityttävä näkemään vain uusia ongelmia ja kustannuksia kaikkialla. Proaktiivisuus on edelleen se paras tie hakea kaivattua kilpailuetua muihin nähden.

Maailma muuttuu – muutu mukana

Olemme asiakkaiden kanssa keskustelleet, miten jatkuvaan muutokseen tulisi suhtautua? Mikä tässä oikeasti muuttuu? Vai muuttuuko mitään? Asiakaspalvelun siirtyminen puheluista sähköpostiin ei varsinaisesti ole suuri muutos, mutta kyky palvella asiakasta kanavasta riippumatta, ja asiakaspalvelijaa vaihtamatta, on jo uutta kyvykkyyttä, mikä näkyy loppuasiakkaan suuntaan. Tämä puolestaan näkyy sitten aikanaan tuloksen parantumisena.

Teknologinen muutos nähdään monesti liian suurena ongelmana. Kaikki sujuu taatusti hyvin, jos ja kun ihmisillä on omasta liiketoiminnastaan vastuuta, ymmärrystä ja motivaatiota. Paremmin muutos sujuu kuin uskallamme toivoakaan. Siksi kannustankin kaikkia rohkeasti ottamaan seuraavan askeleen muutoksen ja kehityksen tiellä, sillä kukaan tuskin tahtoo antaa kilpailijoilleen liian pitkää etumatkaa.

Konseptoi, pilotoi ja testaa jo tänään – ja ole rohkea!

 

Jätä kommentti

Terveisiä MaxLive Paris -tapahtumasta

MaxLive_Europe_Logo

Yhdessä BiitMax-teamin kanssa matkustimme viime viikolla mahtavaan pariisiin osallistuaksemme vuosittaiseen MaxLive-tapahtumaan

ServiceMax-ratkaisun tiimoilta järjestetyn tapahtuman tärkein anti oli mahdollisuus tavata ihmisiä ja samalla kuulla, kuinka maailmanluokan palveluorganisaatiot ovat kehittäneet kenttähuolto-organisaatioitaan.

Monen erinomaisen puheenvuoron joukosta esiin nousi muun muassa Kevin Ashtonin esitys aiheesta Internet of Things (IoT). Ashtonin esitelmä sisälti runsaasti mielenkiintoisia tarinoita siitä, kuinka IoT alunperin keksittiin ja mihin suuntaan sen suhteen nyt ollaan maailmalla menossa. Alla kuva Kevinistä.

IMG_2716

Toinen tapahtuman kohokohta oli ServiceMax Transformation -tiimin ”kokkaussessio”. Jokainen ryhmän jäsen (Mark Homer, Patrice Eberline ja David Hart) saivat hämmennettäväkseen oman aihepiirinsä, jonka tiimoilta he sitten keittivät kokoon käytännön esimerkkinsä, jotka sitten maustettiin pitkään ServiceMaxin parissa operoineiden herrasmiesten kokemusperäisellä konkretialla.

Tässä kuvassa näet Mark Homerin esitelmöimässä ServiceMax:n tietokannasta ja sen avulla tehtävästä palveluorganisaation liiketoiminnan kehittämisestä. Kuvassa taustalla näkyy ns. ”maturity matrix”.

Mark Home_Paris

Lisäksi upeista puheenvuoroista on vielä erikseen mainittava Dave Yarnoldin (ServiceMax, CEO) ”The New Service-Led Economy”-haastattelusessio, jonka aikana Dave haastatteli yleisön joukossa istuvien asiakasyritysten edustajia. Todella mielenkiintoista kuultavaa!

Tässä vielä pieni kuvapaketti tiimimme Pariisin-reissun vaiheista:

MaxLive15 highlights from Jan Ropponen

Jätä kommentti

Haemme New Business Development Manageria

Haemme lisää myyntivoimaa

Onko sinulla on kokemusta tuloksellisesta B2B–myynnistä ja ERP- tai CRM-järjestelmistä? Suhtaudutko myynnin aktiivisuuteen järjestelmällisesti ja ratkaisuhakuisesti, koska ymmärrät aktiivisuuden olevan tuloksellisen myynnin elinehto? Avoinna oleva New Business Development Managerin tehtävä edellyttää aitoa motivaatiota ja innokkuutta toimia myyntitehtävissä, uusien asiakkuuksien kasvattamisen parissa.

Toivomme, että sinä olet asiakaslähtöinen ja osoitat ratkaisukeskeistä toimintatapaa, järjestelmällisyyttä, erittäin dynaamista otetta, kykyä nähdä kokonaisuuksia  sekä hyvää uuden omaksumiskykyä. Olet valmis toimimaan aktiivisesti asiakkaiden parissa sekä tarvittaessa matkustamaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

keep-calm-and-join-us

TARJOAMME
Mahdollisuuden olla hyvin merkittävässä osassa yrityksemme kehityksessä ja kasvattamisessa. Meillä on tekemisen meininkiä ja hyvä ilmapiiri. Käytössämme on edistykselliset työkalut sekä järjestelmät. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.
SINULTA ODOTETAAN
Kykyä tehokkaaseen ja ratkaisuhakuiseen työskentelyyn kokonaisuudet halliten, unohtamatta kriittisiä yksityiskohtia. Toimintaasi leimaa ahkeruus, itsenäisyys ja vastuuntunto. Ymmärrät, että tehtävässä joudut välillä joustamaan ja venymään. Olet sosiaalinen persoona sekä:

 • Osaat hahmottaa asiakkaiden tarpeet
 • Suhtaudut myyntityöhön järjestelmällisesti ja haluat tehdä myyntiä yritysasiakkaille (B2B)
 • Tunnet tait olet käyttänyt yritys- ja asiakkuustietojärjestelmiä (CRM-, ERP- ja SaaS-alustat)
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

Lisätietoja antaa Ikla Puustinen (CEO), 050 330 8525, ikla.puustinen[a]biit.fi

Jätä hakemus pian: recruiting@biit.fi

 

Jätä kommentti

Tiedon jakaminen mahdollistaa kasvun

cropped-biit-fb-profiili1.png

Moni organisaatio toimii edelleen eri osastoina: myynti, huolto, asiakaspalvelu, tuotanto ja niin edelleen. Yhteistyön ja asiakaslähtöisyyden tärkeyttä korostetaan, mutta kun eri osastoilla käytetään eri järjestelmiä, ei yksikään osasto onnistu tekemään työnsä riittävän asiakaslähtöisesti.

Vertailukohtaa tähän tilanteeseen voisi hakea urheilumaailmasta: kuvitellaan erikoinen skenaario, jossa jääkiekkojoukkue pelaa samalla kentällä, mutta pelaajat eivät näe toisiaan ja he pystyvät kommunikoimaan ainoastaan vaihtopenkillä. Kaikkihan me tiedämme, ettei joukkue menestyisi. Pelikentällä on pelattava yhdessä ja hyödynnettävä tiimikavereiden vahvuuksia, jos joukkue haluaa päästä huippusuorituksiin. Näin mestaruuksia voitetaan myös bisneksessä: kaikki tekevät työtä yhdessä.

Poista siilot ja mahdollista tiimityö

Kun tieto asiakkaista on kaikille saatavilla yhden alustan päällä, hyötyvät kaikki osastot siitä tiedosta, jota tuotetaan jokaisesta aktiviteetistä myynnissä, asiakaspalvelussa ja huollossa. Yhden osaston aktiviteetit tukevat toisten osastojen toimintaa, jotta asiakkaita voidaan palvella parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytetään esimerkkinä valmistavan teollisuuden yritystä, joka valmistaa tuotteita sekä myy ja huoltaa niitä.  Myynti, huolto ja tuotekehitys tuottavat päivittäin asiakkaista ja omista aktiviteeteistään tietoa, jota muut osastot voivat hyödyntää.  Huolto-organisaatio voisi tuottaa kenttätoiminnastaan jatkuvasti hyödyllistä tietoa sekä myynnille että tuotekehitykselle. Tämä on suora syöttö lapaan takatolpalle erityisesti myyjille, jotka kaipaavat huoltomiehiltä näkemystä asiakkaan nykytilanteesta ja tulevista tarpeista.

Tuomalla entistä enemmän myyntiä ja huoltoa yhteen on myynnillä paremmat edellytykset myydä enemmän, koska tieto on valtaa. Tästä näkökulmasta huolto-organisaatio on koko yritykselle paljon arvokkaampi kuin ainoastaan sen itse suoraan huoltotoimenpiteistä tuoma myynti.

Tieto ja tiedon hyödyntäminen on lähes kaikille nyt mahdollisuus rakentaa kilpailuetua muihin. Tuotteet ja palvelut ovat hyvin saman näköisiä ja hintaisia, mutta tiedon avulla on mahdollista kehittää omaa organisaatiota kilpailijoita nopeammin ja myös myydä ja palvella älykkäämmin. Asiakkaan hankkiminen ja sitouttaminen vaatii jokaisen osaston synkronisointia ja se on helpoiten tehtävissä tuomalla kaikki yhden alustan piiriin.

Jätä kommentti

Myyntijohtajalle työkalut etäjohtamiseen

cropped-biit-fb-profiili1.png

Jokainen kokenut myyntijohtaja tietää, että ihmisten kehittämisen on oltava pitkäjänteistä ja jatkuvaa pientä kehitystä – päivittäin ja viikoittain. Itse tykkään ajatella, että yksinkertaisimmillaan esimiehen työskentely on jaettu kolmeen eri vaiheeseen: tavoitteiden asettamiseen, palautteen antamiseen ja kiitoksen osoittamiseen.

Jokaisen esimiehen tulisi tehdä näitä asioita. Mikäli joku ei näitä tee, voisi olla peilin katsomisen paikka – miksi sitä esimiestyötä ylipäänsä sitten tekee? Esimiehen vastuulla on kuitenkin yritysten tärkeimpien resurssien, eli ihmisten, hyvinvointi.

Liike-elämän tahti ja vaatimukset eivät salli sitä, että esimies tapaa myyjiä päivittäin, joten etäjohtaminen tulee luonnolliseksi osaksi arkipäivää. Etäjohtaminen voi tehdä huonon esimiehen entistä huonomman, mutta hyvästä esimiehestä vielä paremman, mikäli hänellä vain on oikeat työkalut käytössään.

Työkalu etäjohtamiseen löytyy Salesforce-alustalta

Salesforcen CRM:n sisällä on ”Sales Performance management” osio, joka mahdollistaa etäjohtamisen: esimies siis pystyy valmentamaan, motivoimaan ja kehittämään myyjiä CRM-alustan kautta. Kun yksi ja sama alusta on käytössä niin myyntiä kuin myyjien kehittämistä varten, on lähes yhtä helppoa kehittää myyjiä sekä etänä että kasvotusten.

Performance Management -työkalu sisältää mahdollisuudet mm.

 • Myyjien tavoitteiden asettamiseen – asetetut tavoitteet kytketään CRM-dataan
 • Julkisen kiitoksen tai tunnustuksen antamiseen esimieheltä myyjille – nämä ”merkit” tai tunnustukset ovat näkyvissä koko organisaatiolle
 • Helposti laatia kehitys-suunnitelmia ja seurata myyjien taitojen ja osaamisen etenemistä

Jos myyjät hyödyntävät CRM-alustaa myynnin tekemiseen, on myös luonnollista käyttää sitä itse myyjän kehittämiseen. Kehityskeskusteluja on pidettävä usein ja palautetta pitää antaa jatkuvasti, jos haluaa kehittää ihmisiä. Tähän Performance Management –työkalu on loistava ratkaisu.

Jätä kommentti

Pardot istuttaa myynnin ja markkinoinnin samaan veneeseen

biit-profiili

Laita markkinointi ja myynti puhaltamaan yhteen hiileen Pardotin avulla

Useissa organisaatiossa markkinointi ja myynti operoivat edelleen omissa siiloissaan. Tämä poteromalli ei luonollisestikaan ole optimaalinen tilanne. Yleensä noiden kahden yksikön välillä närää ja kitkaa aiheuttavat niin erilaiset näkemykset, tavoitteet, toimintamallit kuin järjestelmät.

Screenshot 21

Meillä BiiT:llä haastetta lähdettin aikoinaan ratkaisemaan tuo viimeksi mainittu asia eli järjestelmät edellä. Yhteinen, myynnin ja markkinoinnin rajapinnasta ponnistava markkinointiautomaatiojärjestelmä olikin meillä juuri se kaivattu työkalu, joka ohjasi markkinoinnin ja myynnin tekemistä tiiviimmäksi – ja samalla sekä näkemykset, tavoitteet ja toimintamallit yhtenäistyivät. Nyt on sekä myynnin että markkinoinnin helppo yhdessä suunnitella ja toteuttaa mitattavia operaatioita, joiden avulla saamme mahdollisimman paljon myyntivalmiita liidejä pisteytyksineen (lead score) ja historiatietoineen (activity history). Määrää ja laatua pukkaa!

Kuulostaako liian yksinkertaiselta ja helpolta?

Katso alla oleva video. Sen jälkeen istu minuutti hiljaa työtuolissasi ja mieti, että mitäpä jos rohkeasti kokeilisit Pardotia? Tai mietipä asiaa siltä kannalta, että miksi ihmeessä et kokeilisi Pardotia?

Ota yhteyttä niin jutellaan yhdessä, kuinka temppu hoidetaan. Nopeasti ja helposti!

Lataa myös ilmainen Pardot-oppaamme: How to Get Started -markkinointiautomaation käyttöönotto ja tehokas hyödyntäminen

Jätä kommentti

Seuraava sivu »