CRM:n käyttöönottoprojektin ei ole pakko olla kallis, aikaa vievä ja tuskainen taival!

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme kautta olemme oppineet hoitamaan implementoinnin kunnialla maaliin alle viikossa. Tämän erikoisosaamisemme olemme paketoineet pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattuun BiiT Quick Start -ratkaisuun.

Quick-Start web

Biit Quick Startin koko ja kesto on riippuvainen projektin laajuudesta ja asiakasyrityksen tarpeista, mutta pääsääntöisesti projekti on hoidettavissa 3-5:n päivän aikana. Implementointipaketti sisältää yrityksen yhden liiketoimintaprosessin (myynti, asiakaspalvelu tai markkinointi) tarpeiden mallintamisen Salesforce.com CRM -ympäristöön.

Nopean implementointiprojektin aikana luomme myös silmäyksen tuleviin kehitysmahdollisuuksiin ja kerromme, kuinka juuri käyttöönotettavasta CRM-järjestelmästä on saatavilla enemmän tehoja irti niin käyttäjäpalautteen kuin etenkin erilaisten best practise -mallien avulla. BiiT on erikoistunut erilaisiin valmiisiin ratkaisuihin, jotka implementoinnin lisäksi keskittyvät juuri monenlaisiin kehityshankkeisiin ja käyttäjäkoulutuksiin sekä mobiilisovellusten luomiseen.

Lataa: Ostajan opas - CRM:n hankinta ja käyttöönotto

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka pikastartti olisi tehtävissä teidän yrityksellenne?

salesforce consultant logo

 

Pyydä lisätietoja

Lisätietopyyntö