Mistä Coca Colalla tiedetään, koska limuautomaatti pitää käydä täyttämässä ja kuinka paljon mitäkin tuotetta tarvitaan?

Olemme noin vuoden tehneet yhteistyötä ServiceMaxin kanssa. ServiceMax on kehittänyt uuden sukupolven kenttätyökalun, joka ainoana ja ensimmäisenä maailmassa yhdistää pilvipalvelun, kollaboraation ja innovatiiviset mobiiliratkaisut yhdeksi paketiksi. Kaikki tuo toimii natiivisti force.com-alustalla ja off-line-ominaisuuksin ja sitä hyödyntävät jo Coca Colan kaltaiset kansainväliset yritysjätit.

ServiceMax rethink md

Oikea tieto, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa 

Miltä kuulostaisi, jos esimerkiksi hissin huoltomies saisi mukanaan kulkevaan tablettiin juuri työn alla olevan hissin huoltohistorian, tsekkilistan, laitteen kaikki tekniset tiedot, huolto-ohjeet, valmistajan opetusvideot, realiaikaisen yhteyden verstaan huoltoporukkaan ja tarvittaessa vaikka hissiä koskevan huoltosopimuksen? Tai jos tukkufirman pakettiautokuski saisi tietoonsa kaikkien jakelualueellaan olevien limuautomaattien varastosaldot, laskelmat siitä, mihin mennessä mikäkin automaatti pitää käydä täydentämässä, mitä tuotteita ottaa kuinkakin paljon mukaan ja mikä mahtaa olla paras ajoreitti?

Hyvällä tuotteella on aina paljon kysyntää

Maailmalla kovassa kasvussa oleva, noihin yllä kuvatun kaltaisiin moderneihin kettäratkaisuihin erikoistunut yritys on herättänyt hyvää kiinnostusta myös Suomessa. Kotimaiset yritykset, joilla on paljon toimiston ulkopuolista liiketoimintaa, kuten juuri erilaista huolto- ja tarkastusliiketoimintaa, saavat ServiceMaxin ratkaisuista uskomattoman paljon hyötyä ja liiketoimintaetua – ja meillä BiiT:llä on ollut ilo tehdä onnistuneita ServiceMax-projekteja niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

ServiceMax-mobile

Kaikki tuo kuvattu, ja paljon muuta, on toteutettavissa, kun muokkaa joustavan ja uskomattoman monipuolisen ServixeMaxin toteuttamaan omat tarpeensa ja unelmansa. Mitkä ne ovat teidän yrityksessänne?

Ota yhteyttä ja käydään yhdessä läpi, kuinka ServiceMaxin ja BiiT:n avulla saadaan toiminta nostettua aivan uudelle tasolle!

Katso myös oheinen CNBC:n ServiceMax-video aiheesta:

Pyydä lisätietoja

Lisätietopyyntö

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn